Baaam horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 37 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettiosjunde vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du kommer ha lätt för att uttrycka din identitet och alla former av hämningar släpper. En förändring sker den här veckan och blir både befriande och spännande. Du kan bli överraskad över hur smidigt det går när du litar på andra och inte bara på dig själv. Det kommer finnas utmärkta tillfällen att hitta en win-win-situation med människor som kan bidra med sina tjänster.

Ditt flow: Sikta på att lyckas!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Det är när du på riktigt saktar ner som du inser vad du borde förändra i ditt liv. Även om du normalt sätt har ett lugnare tempo finns det stunder där du gör bäst i att bara vara och nyfiket titta på vad som kommer upp till ytan. Se över vilka människor som betyder mycket för dig och hur du kan fördjupa era

band.

Ditt flow: Connections!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du är vitsig, charmig och har otroligt lätt för att attrahera nya bekantskaper. Hela din inställning till saker du gör känns genuin och du ser till att ha roligt längs vägen. Dina tidigare planer eller drömmar får skjutas framåt ännu ett tag. Därför blir det viktigare att få syn på andra vägar framåt.

Ditt flow: Nätverka!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan kan det kännas svårare att hålla fokus på saker där du behöver vara helt med. Du har splittrade tankar om framtiden och skaver det någonstans är det ingen idé att du försöker trycka undan det. Lär dig lita på din egen intuition kära kräfta. Du visar respekt för dig själv vilket underlättar dina relationer.

Ditt flow: Självkänsla!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det händer saker runt dig den här veckan och du får börja sålla. Vad är egentligen inspirerande för dig? Du har lätt för att boka upp olika aktiviteter eller anmäla dig kurser. Dina vänner ger dig bra guidning och du ser till att skratta tillsammans med dem. Du vet vad du vill ha och hur du ska få det.

Ditt flow: Peppa dig själv!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Rent konkret vet du vad som ligger framför dig och i vilken ordning saker borde prioriteras. Men känslomässigt kan det kännas som att du inte alls har koll. Du går in i en period där du faktiskt måste ta dig själv på allvar. Lyssna på vad din kropp vill säga och lita på att det du vill är det rätta för dig.

Ditt flow: Din kreativitet!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Den här veckan får du med dig människor på din egen bana och det går smidigt att framföra din åsikt. Du räknar med att alla inte vill åt samma håll och du har redan en plan för det. Just nu är skapandet med andra väldigt viktigt för din egen utveckling. Du släpper inte dina framtidsutsikter.

Ditt flow: Använd tekniken!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Låt det som inte funkar vila ett tag. Du tröttar bara ut dig själv när du vägrar ge upp. Satsa på att ta de kliv framåt som du så länge önskat, särskilt inom karriär, plugg eller din egen business. Personer med en position att kunna påverka kan hjälpa dig. Är du redo för all beröm?

Ditt flow: Synas!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Spännande samtal och diskussioner tar dig framåt den här veckan. Du engagerar dig i din egen utveckling och du har flera planer på gång. Det kan bli svårt att hinna med allt och nu kanske du måste se över vad som ger dig mest energi och kraft. Din stora aptit på livet gör dig till en underbar vän eller dejt.

Ditt flow: Du tar för dig!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du kan ha projekt på gång som blir förändrade eller försenade på något sätt. Stressa inte upp dig över de saker du inte kan påverka. Bli istället nyfiken på dig själv och vad som driver dig. Dina känslor är din bästa guidning för att få klarhet. Det du engagerar dig i kommer växa så välj noga.

Ditt flow: Du är bestämd!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Nu hamnar du i tankar kring vad du själv kan göra för att påverka din situation och hur det kan förbättras. Ditt umgänge blir din fristad och där du kan leva ut, berätta vad du vill och hur du känner. En relation kan ta fart nu och det är frågan om du ens hinner med att fundera så mycket. Låt det hända.

Ditt flow: Kontakter!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Slit inte ditt hår om dina planer inte går vägen den här veckan. Lägg ifrån dig allt och kör igång ett hemmaspa. Du får energikickar av att pyssla om dig själv. Se till att någon annan gör det du inte hinner med. Du får en helt annan vibe runt dig när du bjuder in andra till att hjälpa dig.

Ditt flow: Healing!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!