Horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 38 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 38 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Din vilja och hur du tar dig fram den här veckan är imponerande. Fokusera på vad du vill ha ut av dina ambitioner, alltså resultat och mål. Du kan förbättra din situation avsevärt. Nu är det också lämpligt att ha ett viktigt samtal eller att delta på ett möte. Din charm och utstrålning supporta dig.

Ditt flow: Konsten att medla!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du är medveten om hur viktigt det är att göra saker helhjärtat och att stå upp för de grejer du brinner för. Oavsett vad andra personer tycker och tänker ska du följa din egen väg nu. Du kan lyckas med ett projekt väldigt easy. Se till att ha en dialog med din chef/lärare om dina förutsättningar till en stressfri vardag.

Ditt flow: Satsa på healing!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan ser du precis hur du behöver piffa och dona för att få ordning och struktur i ditt hem. En ordentligt utrensning av lådor och utrymmen är på sin plats. Du behöver en lättsammare energi. Ett betydelsefullt möte med någon som du tycker om kan få den vändning som du önskar.

Ditt flow: Romantiken!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Nu drivs du framåt i vardagen genom dina sociala nätverk. Någon kan få med dig på en kurs eller ett event som blir otroligt givande. Rikta din energi medvetet mot de steg du tar och vill ta. Ett onlineprojekt kan gå vägen. Du har en öppen diskussion med någon som står dig nära där du får nya perspektiv på saker.

Ditt flow: Djupa band med personer!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du hittar riktigt smarta lösningar för att få det praktiska i vardagen att flyta på mer easy. Se gärna över vad du lägger pengar på och om du kan göra något annorlunda där. Det är nu du ska presentera en idé eller komma med ett förslag. Människor lyssnar på dig och det kan bli exakt som du vill.

Ditt flow: Kommunikation och möten!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du är motiverad att följa din egen väg nu, vart den än bär. Det finns ett uppriktigt engagemang från din sida och du gör allt för att lyckas. Ingen driver på saker så som du! Om du vill slå på stort gällande din budget finns här nu utrymme för lovande samtal och möten. Du kan prata dig till ett nytt jobb eller bättre betalt.

Ditt flow: Du tror på dig själv!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Satsa på dig själv nu och ta egna initiativ till utveckling inom olika områden. Någon i din närhet kan öppna dörrar för dig när du ber om det. Din bostad blir en viktig återhämtningsplats, se till att skapa balans hemma. Du lyckas förmedla viktiga saker och dom du vill ha med dig kommer lyssna och beundra dig.

Ditt flow: Galet charmig!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du hamnar i tillfredsställande situationer och drivs framåt i sociala sammanhang nu. Passa verkligen på att bjuda på dig själv och ta till dig av den feedback du får. Du är nära att nå en dröm! Glöm inte bort att visualisera det du önskar. Ett möte kan bli känslosamt och du ser den andra personen med nya ögon. Givande!

Ditt flow: Ditt kreativa sinne!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det är större grejer på gång i ditt liv som rör din egen riktning. Du kan känna att; just det, hit ska jag! Målen blir klarare och även ditt eget engagemang. Du klarar av att hålla flera bollar igång vilket skapar möjligheter inom flera områden. Testa att använda dig av smarta appar för att utvecklas och ligga steget före.

Ditt flow: Social fjäril!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du upptäcker ständigt nya grejer och andra sidor av saker. Det är spännande, utvecklande och pirrigt på samma gång. Är du redo att lämna något gammalt bakom dig och testa dina vingar? Stjärnorna öppnar upp för transformation! Utmärkt läge att förhandla om bättre villkor eller om din status.

Ditt flow: Du lyckas med det du vill!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Nu kan du connecta med någon som drar åt samma håll som du i någon fråga och ett samarbete kan vara på gång. Du vänder och vrider på grejer vilket hela tiden ger dig nya utmaningar. En resa nu kan bli riktigt het. Du kan träffa någon som gör intryck på dig, på djupet. Även en kurs kan bli spännande.

Ditt flow: Ditt öppna tankesätt!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan ser du tydligt vinsten av att mötas på halva spelplanen. Det är inte alltid heller din uppgift att ge efter. Bli medveten om din egen kraft att påverka andra. Du kan ha ett passionerat möte med en dejt/älskling. Öppna upp dig kring känslor och vart du vill med det ni har. Va modig och lev livet.

Ditt flow: Du når människor!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!