Läs ditt horoskop för vecka 38 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettioåttonde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Nu får du den där kickstarten och energiboosten att hoppa upp på wellnesståget. Det är på tiden att du börjar förenkla och hitta smarta lösningar för att få mera tid. Din partner eller lover kan bidra till ditt engagemang, gör något ihop!

Ditt flow: Effektivisera!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan blir startskottet på något mycket större i ditt liv. Din inställning och attityd till vad du gör förändras. Du inser att du måste få mer tid över till allt som är roligt och till de saker du verkligen brinner för. Nu finns det inget motstånd utan det är bara att köra. Bjud på dig själv och ta saker med en klackspark.

Ditt flow: Nöjen!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du blir peppad på att göra det mysigt runt omkring dig nu när hösten tagit fart. Det är klokt av dig att vara mån om vilken miljö du befinner dig i och med vilka du spenderar din tid. Familj och nära vänner får dig att leva ut och samtidigt våga stanna upp och möta det som kommer. Det blir fina stunder.

Ditt flow: Din intuition!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan kommer du inse vilken makt du har att kunna påverka ditt eget mindset. Hur du pratar till dig själv och hur du tänker förändras sakta men säkert. Det kommer öppna upp för nya scenarion och utmaningar i din vardag. Du möter människor med humor och vet hur du spelar dina kort rätt.

Ditt flow: Inspiration!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du riktar din uppmärksamhet mot de saker du njuter av allra mest. Passa på att göra en strukturerad budget och sätt delmål inför framtiden. Det är dags att du unnar dig något du faktiskt längtat efter. Se till att få gjort det du kan för att sedan slappa. Smågrejer i vardagen kommer göra stor skillnad.

Ditt flow: Du är chill!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Från och med den här veckan drar ett nytt kapitel igång i ditt liv. Du bestämmer precis vad det ska innehålla. Det du lägger fokus på kommer växa. Du har lätt för att få din vilja igenom, blir uppmärksammad och människor är villiga att stötta dig. Frågan är vem du vill vara och hur du tar dig dit?

Ditt flow: Lev din dröm!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Nu är tid för reflektion och återhämtning viktig och ju mer du vänder dig inåt, desto mer får du ut av livet. Du kommer medvetet se på vilka begränsningar som finns i din vardag genom allt från saker till situationer och personer. Det som inte känns bra kan du kallt sålla bort. Dags att ge plats för något nytt och spännande.

Ditt flow: Spirituell!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan ska du sätta dig ner, gärna ihop med inspirerande vänner och göra upp en ny moodboard. Vad drömmer du om? Vad vill du göra i ditt liv? Hur kan du komma dit? Tillsammans kan kloka idéer kläckas och vips så har du en riktning att följa. Du måste ha ett tydligt engagemang för att lyckas.

Ditt flow: Nätverka!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Från och med nu och en tid framåt har du möjligheten att fokusera på dina långsiktiga mål. Ta action och agera när det gäller din karriär, dina studier, talanger eller din business. Framtiden står på spel och du har allt att vinna på att visa dina ambitioner. Det är läge att klättra uppåt på stegen.

Ditt flow: Du är driven!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

I veckan blir du peppad på att titta närmare på din livsstil och hur den skulle kunna se ut. Nu ser du fram emot att börja kolla på resor, utbildningar eller att gå en onlinekurs. Se till att det finns utrymme för spontana saker i ditt schema. Du mår bra av lite äventyr och spänning i tillvaron.

Ditt flow: Nya perspektiv!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Nu riktar du din uppmärksamhet mot dig själv eller mot ett specifikt ämne - och du kan gå långt. Om du söker information eller vill veta mer om till exempel psykologi, andlighet eller personlig utveckling är detta en viktig period för dig. Du har kraften att förändra din egen verklighet.

Ditt flow: Fokus!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det här blir en nystart för dig angående relationer och betydelsefulla kontakter. Det blir mer naturligt att komma fram till gemensamma lösningar där ni båda vinner. Om du vill fördjupa en viktig relation kommer du lyckas galant. Som singel ska du våga satsa mer och visa vad du vill ha.

Ditt flow: Kärlek!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!