Horoskop vecka 39 2019

Läs ditt horoskop för vecka 39 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 39 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med ett möte eller diskussion som slutar precis så som du önskar. Du kan vara sugen på att boka en resa eller gå en kurs nu. Tänk på att vara uppmärksam på vänners behov. Relationer i ditt liv kan få ett helt nytt kapitel nu. En fräsch nystart väntar där du även med professionella band hittar ett tydligt win-win koncept.

Ditt flow: Ge och ta emot kärlek!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du kan få en lysande idé som genast gör din vardag lite enklare. Det handlar också om att du själv tar makten över de saker du vill ha extra koll på. Nu är det grönt ljus för att hoppa på wellneståget och börja med sunda rutiner. En ny träningsform kan locka dig eller en hälsosammare livsstil.

Ditt flow: Du vet vad du klarar av!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du kickar igång veckan med att bjuda in någon som står dig nära till din egna lustfyllda värld. Hela din attityd och inställning attraherar din omgivning som trivs i ditt sällskap. Nu får du möjligheten att skapa ditt liv på dina egna förutsättningar. Vad vill du ha mer av? Prioritera intressen, kärlek och njutning!

Ditt flow: Självförtroende!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du har ett betydelsefullt samtal med en nära vän eller familjemedlem när vi drar igång den här veckan. Er relationer blir starkare och du öppnar dig filtrerat om dina känslor. Nu är det läge att se över ditt boende. En förändring till det bättre kommer kännas utmärkt. En flytt, renovering eller ett nytt inköp får dig att koppla av

Ditt flow: Connecta med dig själv!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du har lätt för att uttrycka dig och att få personer att hålla med dig i någon fråga. Ditt sociala liv får sig ett riktigt lyft och du kan knyta nya bekantskaper med roliga människor. Nu får du chansen att bli medveten om ditt egna mindset också. Hur mycket styr dina tankar ditt liv egentligen? Ha ett öppet sinne för nya idéer.

Ditt flow: Attrahera det du vill ha!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du kan göra ett verkligt fynd till ditt hem i början på veckan eller pressa ner priset på något du länge önskat dig. Men tänk efter ett varv innan du överdriver shoppingturen, vad ger dig glädje? Du börjar hitta vägar för att utveckla selfcare och förstå ditt eget värde. Även på kontot kan detta visa sig, som t ex högre lön!

Ditt flow: Du står stabilt!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Veckan kickstartar med att du på ett smidigt sätt får din vilja igenom i en viktig fråga för dig. Nu börjar du också fokusera och bli medveten om ditt nästa drag i livet. Mycket är på gång att förändras till det bättre men hur vill du ha det? Det är bara du själv som är manusförfattaren och skapar din egen film.

Ditt flow: Hela framtoningen är magisk!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Dina tankar kan dra iväg när veckan drar igång och du öppnar upp för nya sätt att se på saker eller på din spirituella resa. Nu handlar det mesta om att vara ärlig mot dig själv. Vad ger dig inte längre passion och glädje? Det är dags för dig att vända blad och vara öppen för nya möjligheter och utmaningar.

Ditt flow: Lyssna till ditt inre!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det kan vara befriande för dig att starta upp veckan med att ge dina åsikter till vänner eller en grupp. Något du vill förmedla kan få väldigt positiv effekt. Det är nu du ska vara smart och använda de resurser som finns på bästa sätt. Tänk på dina drömmar och planer. Vad vill du ha mer av i livet?

Ditt flow: Du får det du önskar!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

En grej du kan ha med dig den här veckan är; hur viktigt är det att vinna en fight och för vems skull? Ibland mår du bäst av att släppa saker i stunden och gå vidare. En betydelsefull förändring är på gång i din karriär/studieplan. Skriv ner dina mål och vart du vill komma på sikt. Du kan få ett grymt erbjudande.

Ditt flow: Dina ambitioner syns!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du och dina vänner kan börja planera på en resa eller på en gemensam dröm som ni delar. Du är peppad och motiverad att gå all in nu och det händer roliga saker i ditt liv. Nu handlar det om att du har ett fantastiskt flöde och du borde satsa på att få in mer frihet i din vardag. Va modig och utmana dig till att ta risker.

Ditt flow: Din öppenhet!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder den här veckan med ett viktigt samtal med någon som har möjligheten att hjälpa dig framåt på något sätt. Va ärlig med dina avsikter och vad det är du har tänkt dig. Nu går du också in i en period där din personliga utveckling hamnar i centrum. Du läser gärna böcker och djupdyker i intressanta ämnen.

Ditt flow: Du hittar din power!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!