Horoskop Baaam

Läs ditt horoskop för vecka 39 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettionionde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan blir socialt väldigt aktiv och du upplever bredare support från din omgivning. Det kan dyka upp chanser mitt framför näsan på dig och du får en möjlighet att förverkliga något du länge önskat. Till exempel en relation med en person som har inflytande eller med någon du har djupare känslor för.

Ditt flow: Underhållning!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du får ut optimalt av den här veckan när du fokuserar på att förändra dina dagliga rutiner till det bättre. Den miljö du befinner dig i är också viktig för hur du utvecklas och ser på saker. Ta dig tiden att umgås med personer som faktiskt förgyller dina dagar. Du uppmärksammar hur andra mår och vinner förtroende.

Ditt flow: Rensa ut!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Hur du hanterar vissa saker och situationer kommer göra att andra personer uppmärksammar dig och ditt okonventionella sätt att anta utmaningar. Du är anpassningsbar och kreativ vilket är attraktivt och kan leda in dig på nya spår. När du visar upp ditt bästa jag kommer också din egna tillfredsställelse att göra dig peppad.

Ditt flow: Din nyfikenhet!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan blir du medveten om vilka relationer du vill utveckla och vilka du borde hålla mer distans till. Du vill kunna lita på människor, annars känns det som att det inte ger något. Någon kan behöva din support extra mycket men vänd inte ut och in på dig själv. Du mår bra av att ha en to-do-list och få saker gjorda.

Ditt flow: Du vet vad du vill!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Satsa på de saker som ger dig inspiration den här veckan. Umgås med någon du verkligen saknat som du vet att du har roligt tillsammans med. Sök efter ny inspo på nätet, anmäl dig till en kurs eller börja lyssna på en ny podd. Det händer saker runt dig och du kommer att älska att få vara i centrum.

Ditt flow: You rock!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Nu krävs det disciplin för att hitta en sund balans mellan att driva på och att stanna upp. Du behöver båda delar för att trivas med vardagen. Gör dina ”måsten” och belöna dig själv efteråt. Allt från ett bad till en filmkväll. Du måste inte alltid prestera. Njut av lugnet och av att samla ny energi.

Ditt flow: Öppna upp ditt inre!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Ditt självförtroende växer och med det kommer du kunna förverkliga dina planer och drömmar. Du får idéer till och din förmåga att påverka andra ökar. Nu ska du satsa på att göra en kampanj för dig själv och det du tror på. Små grejer som du gör kan ha en större inverkan på sikt.

Ditt flow: Ditt mod!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Under en period framåt kommer du bli tvungen att ge upp vissa saker för att istället ge plats åt något bättre. Fundera på vad som är värt att behålla och vad du kan lämna samt hur du kan tänka om i olika lägen. Du sparar tid på att ha ett medvetet fokus. Gå all in på att förbättra din position på jobbet, i skolan eller gällande din business.

Ditt flow: Målmedveten!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Ditt nätverk eller en grupp du tillhör kommer bli viktig för dig, särskilt om dina planer är att komma framåt med något specifikt projekt. Ni behöver varandra och du drivs av ett gemensamt engagemang. Häng med dina vänner och låt dig introduceras till deras vänner. Skapa och bygg nya relationer.

Ditt flow: Nya vägar kan öppnas!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan ger dig bra förutsättningar när det gäller att kunna förhandla fram bra möjligheter. Antingen inom karriären, dina intressen eller studier. Din status kan nå en ny position och du möter människor som kan påverka vissa saker.

Ditt flow: Tydlig plan!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Nu ska du tänka såhär: Vad går bortom mina egna gränser och hur kommer jag snabbast dit? Att kliva ur zonen för vad som är bekvämt blir ett måste. Nya utmaningar väntar dig, ovärderliga erfarenheter och ett rikt inre liv. Det räcker med att du visar din potential. Du möter någon som pushar dig på din resa.

Ditt flow: Romantik!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en del alternativ för dig nu när det kommer till vad du kan lägga fokus på. Någon i din närhet kan stötta dig på olika sätt. Vill du ha en bättre ekonomi eller ett bättre självförtroende? Jobba med de bitar du känner behövs. Du är duktig på att se till både dina och andras behov.

Ditt flow: Wellness-tänk!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!