Horoskop vecka 4 2020

Läs ditt horoskop för vecka 4 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fjärde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du är driven och peppad eftersom det är mycket nytt som händer i ditt liv. Hela din attityd gör att saker bara vips, löser sig. Nu är du medveten om att du måste göra aktiva val för att få dina drömmar uppfyllda. Något oväntat kan komma längs vägen och det ser du som en intressant utmaning.

Ditt flow: Nya människor och grupper!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Nu motiveras du av att gå på djupet och letar reda på all möjlig fakta. Du vill veta sanningen! Särskilt om du till exempel funderar på att byta jobb, börja studera eller dra igång din egen business. Det är på tiden att du satsar och tror på din förmåga att nå dina mål. En nystart är precis vad som väntar.

Ditt flow: Du blir uppmärksammad!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

 

Du drar dig inte för att säga vad du tycker och känner, även om det kan vara känsligt för vissa öron. Din åsikt är viktig och du rensar faktiskt luften med människor enklare. Är du redo för att starta ditt nya liv? Tänk nytt, stort och utanför boxen. Det kan bli galet bra när du kastar dig rakt ut.

Ditt flow: Din inställning!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du behöver komma ner i varv och tro på att även andra kan fixa vissa grejer. Allt står inte och faller med dig. Det du istället ska ägna dig åt är dig själv och din egen personliga utveckling. Du mår bra av att se mönster, förstå ditt beteende och göra en kraftig förändring till det bättre. All makt finns hos dig.

Ditt flow: Du är attraktiv!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

För dig handlar den här veckan om passion, inre glöd och om att utveckla betydelsefulla relationer. Du är totalt uppe i att göra allt det där som får dig att må bra! Ett helt nytt scenario kan utspela sig mellan dig och någon du tycker väldigt mycket om. Ge av dig själv så ska du se att du får tillbaka.

Ditt flow: Du är eftertraktad!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du är i full gång på alla plan och inte minst i ditt hem och med din familj. Din kraft går åt till att hålla dina känslor i styr men se till att hantera dem på ett sunt sätt. Nu har du alla förutsättningar för att lyckas med dina personliga mål, särskilt det som rör träning och kost. Hoppa på wellnesståget!

Ditt flow: Du flirtar!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

 

Det är hektiskt runt dig och i din vardag. Det ena mötet avlöser det andra och många vill ha din åsikt om saker. Satsa på dina intressen nu! På det som får dig att känna dig mer levande och där du har ett tydligt flow. Mycket kan förändras när du väljer att tänka i nya banor och när du är öppen för något annorlunda.

Ditt flow: Andras support!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du kan mycket väl sitta och planera din budget och eventuellt är du inne på att göra en förändring gällande din bostad. En renovering kan vara på gång, en flytt eller en idé kring att köpa nya möbler. Du tittar också på olika varianter när det kommer till boende. Kanske är kollektiv något för dig att prova på?

Ditt flow: True love!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

 

Du märker nog av den energi som tagit fart i ditt liv och den entusiasm du känner inför vissa grejer. Tänk på att inte ta ut dig själv i onödan. Den här veckan får du en chans att utvecklas, speciellt kring hur du resonerar och tänker. Ditt mindset får en push i rätt riktning och du börjar sakta men säkert leva mer i harmoni.

Ditt flow: Din kreativitet!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

 

Den här veckan kan du ha aktiva drömmar och känna dig inspirerad av det du får till dig i sömnen men det kan samtidigt göra dig något trött. Det som får dig på riktigt gott humör är att du sätter upp ekonomiska mål inför framtiden och du tänker i helt andra banor för att nå de resultat du vill ha.

Ditt flow: Din humor!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

 

Den här veckan är det du som befinner dig där det händer. Aktiviteter, vänner, nätverk och event är vad som upptar din tid. Och du bara njuter av att få diskutera hejvilt. Det är viktigt att du följer dina drömmar nu och skapar space för att göra det du uppskattar allra mest. Ett nytt kapitel väntar dig!

Ditt flow: Din sensualitet!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

 

Det händer grejer på jobbet eller i skolan och du själv höjer tempot betydligt mer än vad du kanske önskar. Men det finns flera fördelar eftersom du märks och lättare får cred. Nu är en underbar tid för att släppa vissa saker en gång för alla och kuska vidare mot nya äventyr. Du är dessutom i ditt spirituella esse.

Ditt flow: Din skönhet!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!