Läs ditt horoskop för vecka 3 2021 här

Läs ditt horoskop för vecka 4 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 4 2021 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du vaknar till liv den här veckan, gång på gång blir du påmind om att allt är tillåtet och allt är möjligt för dig. Ta dig tid för de saker du känner passion för, sådant som du vet att du egentligen inte vill vara utan. Upplevelser ihop med andra tar nivån ytterligare och du kan nästan bli salig över vad det ger dig. Ge och ta, där vinner du massor.

Släpp taget om: Tron om att du måste bli sedd av andra!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Veckan domineras av känslor och ditt behov av att låta vissa saker gå, för alltid kära Oxe. Livet kommer kännas tio gånger lättare när du delar med dig av allt och uttrycker det med värme. På jobbet/i skolan kan du glänsa och ett positivt besked kan nå dig. Det är ingen idé att du kämpar emot, gällande något. Följ vägen bara.

Släpp taget om: Allt som försvårar ditt nuläge!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan får du räkna med att vara flexibel och öppen både för det ena och andra. Skriv av dig, dagdröm, prata med en nära vän, älska, skratta, gråta men glöm inte att utforska. Stjärnorna har något i beredskap för dig och det är till och med bättre än vad du kan tro. Ignorera självtvivel och kom ihåg att din expansion är oändlig.

Släpp taget om: Destruktiva tankar!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Något aktiveras inom dig den här veckan och det handlar om din tro på dig själv och din känsla för tajming. Tappa inte bort magin i allt materiellt nu och räkna inte dina kronor på håret. Det kan finnas generösa tillfällen där du verkligen får precis det du ber om och lite till. Följ ditt hjärta och säg ja till det som känns läskigt men rätt.

Släpp taget om: Osäkerheten!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

I veckan kommer du älska att få ge ditt perspektiv på saker kära Lejon. Du märker att människor lyssnar på dig och dras till dig som en magnet. Att anpassa dig nu är vad du känner att du ”borde” men vad skriker inom dig? En relation eller överenskommelse kan gå din väg nu. Men blockera inte ditt eget flöde för andras skull.

Släpp taget om: Behovet av att bli sedd!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

En känsla av press kan komma över dig i veckan, liksom att du måste avrunda en del grejer som egentligen inte hör hemma i ditt liv. Kör ett yoga eller meditationspass för att connecta och för att bli påmind om vad som betyder något för dig. Du kan få support i viktiga frågor, så ta chansen. En vänskaplig relation kan bli något mycket mer.

Släpp taget om: Gamla mönster och beteenden!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Den här veckan lättar upp ditt sinne och din feeling för humor. Du kan bli inbjuden till evenemang online, hitta en ny grupp som delar dina visioner och du kan också bestämma dig för att avlägsna det som inte hållit måttet. Det är läge att fokusera på dina större uppdrag och kika efter din kreativitet eftersom det kan betyda genombrott för dig.

Släpp taget om: Energitjuvar!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

I veckan kommer du få testa på din roll i rampljuset kära Skorpion. Du behöver vara klar med dina egna prioriteringar och veta vart gränserna går. Hur mycket är det värt att slita för status? Håll dig till dina mål, det är helt klart det viktigaste. Dessutom kan du få exakt det support som du önskar. Personer i din närhet vill dig väl, låt dem få visa det.

Släpp taget om: Otydliga planer!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Nu är du upplagd för att få lära dig något nytt, ja nästan vad som helst som handlar om att höja ditt medvetande eller till och med om entreprenörskap. Du vill inte vänta utan du vill satsa. En tidigare livsstil kan gå mot sitt slut så att du kan öppna upp för okänd mark. Det är tajm att uttrycka dig, publicera, testa en ny plattform och sätta en ny prägel på dina sociala medier.

Släpp taget om: Gamla visioner!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Veckan kan verkligen gå till ytterligheter nu när dina känslor vaknar till liv och får dig att ta kommandot. Du känner starkt för eller emot något och du är inte rädd för att visa det. När du tar för dig, när du är redo för att höja nivån i ditt liv, så märker du snabbt vilken effekt det har och plötsligt bara lossnar allt.

Släpp taget om: Onödiga bråk!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

De saker som betyder mycket för dig kommer få ett ordentligt lyft den här veckan. Projekt som du brinner för kan gå som på räls. Men, det finns ett område som slår extra hårt nu och det är kärlekslivet. En relation är på väg att ta nya steg fram, en dejt kan vara exakt det du vill ha eller så springer du kanske in i the one.

Släpp taget om: Att pleasa alla!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan går det upp för dig vad som måste bli mer effektivt eller vad som behöver en tydligare struktur. Ditt välmående är också A och O för att du ska funka. Om rutinerna svajat är det läge att se över nya. När du känner inspiration eller få ett infall, följ det och låt dig svepas med, hur galet det än kan vara. Fånga ögonblicken.

Släpp taget om: Detaljer!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!