Horoskop vecka 39 2019

Läs ditt horoskop för vecka 40 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 40 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du har ett behov av att dela med dig av dina innersta tankar och känslor till en vän som står dig nära. Det är bra att bolla olika saker och att gå på djupet i vissa fall. Dela med dig av din vision och livsstil, du är en jättestor inspirationskälla för din omgivning. En inbjudan kan verkligen få dig på spännande tankar.

Ditt flow: Kärlek och romantik! 


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Nu kan du ta hjälp av ditt crew för att få bättre koll på läget. Det handlar om att planera och organisera din vardag på ett effektivt sätt. Någon i din närhet kan sitta på grymma tips så ta initiativet till att bli supportad. Du mår bra av att göra dig av med prylar som du faktiskt inte använder. Gör en to-do-list och sätt igång!

Ditt flow: Att trivas med dig själv! 


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du är riktigt taggad på att styra upp ett projekt, ett intresse eller något som du verkligen brinner för. Ju mer du planerar, desto bättre kommer det bli. Din inställning till saker är betydligt mer easy och du tillåter dig att uppleva både känslor, kärlek och passion. Din lekfullhet kommer fram och till sin rätt nu.

Ditt flow: Du blir sedd! 


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Starta upp veckan med att prioritera dina intressen och de saker som få dig att njuta lite mer. Laga mat tillsammans med vänner/familj, ta långpromenad i solen och skapa utrymme för att också koppla av. Dina tankar lättar när du tar dig tid att planera och få läget under kontroll. Sänk kraven och hitta effektiva metoder.

Ditt flow: Umgås med nära och kära! 


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du drar igång veckan med att få en hel del uträttat hemifrån eller också i ditt hem. Du är kreativ och nyfiken på att testa nya alternativ när det gäller sociala medier. Putsa på dina profiler och fundera på vad du vill förmedla. Det är mycket inputs och info för dig. Se till att hitta tid för dina hobbies eller för din talang.

Ditt flow: Du är skärpt! 


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Veckan hinner knappt börja innan du är i full fart med att svara på mail, sms och att kommunicera med folk. Det är ett hett tempo och mellan varven behöver du tagga ner desto mer. Unna dig vardagslyx och kanske beställ hem mat eller passa på att käka ute. Du får en extra kick av att hålla koll på trender och uppdatera dig.

Ditt flow: Njuta av livet!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Den här veckan kan du verkligen klura ut vad det är som du vill uppnå. Gör upp en tydlig plan för dig själv. Du har extra lätt för att verkligen fullfölja och kunna checka av dina delmål. Det blir en hel del möten med människor eller i alla fall kommunikation. Dina vänner kan stå för ovärderlig inspo.

Ditt flow: Be och du kommer få! 


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du blir medveten om vart du riktar din energi och vilka bitar som får fokus i ditt liv. Om du inte längre är sugen på vissa saker som du gör, förändra! I början på veckan har du kraften att följa dina önskemål på ett konkret sätt. Du värderar också dig själv och förstår hur viktigt det är att prioritera rätt.

Ditt flow: Du tillåter dig att känna!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det blir rikligt med nätverkande och du får dessutom chansen att connecta med nya intressanta personer. Tänk på att det kan bli för mycket av det goda ibland. Hitta stunder för återhämtning och reflektion, särskilt i början på veckan. Du kommer få mer energi till att greja med dina egna små hjärteprojekt.

Ditt flow: Du är flexibel och öppen! 


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du kan få din vilja igenom på arbetet/skolan så länge du samarbetar och är beredd att se saker ur andras perspektiv. Använd dina kontakter, speciellt i början på veckan, om du har något specifikt mål. Mycket ansvar vilar på dig just nu men se till att hitta tiden för att bara vara. Du måste balansera din vardag.

Ditt flow: Folk får förtroende för dig!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du kickstartar veckan med att börja få koll på hur du vill ha det i din vardag. Se till att få in mer spontana grejer, aktiviteter utomhus, kanske åka iväg på något efterlängtat. Du mår bra av att bryta dina fasta rutiner. Och du vill lära dig mer, bli inspirerad och utvecklas som människa. Låt vänner komma med idéer.

Ditt flow: Du löser saker easy!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Nu törstar du efter att få kunskap och tillgång till material som verkligen fångar ditt intresse. I början på veckan kan du möta någon som skulle kunna hjälpa dig och få dig att se the big picture. Du kommer vara fokuserad på att få saker gjorda och dina ambitioner är höga. Ta en del egentid också.

Ditt flow: Du känner av vad som är på gång!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!