Horoskop Baaam

Läs ditt horoskop för vecka 40 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fyrtionde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det finns vissa områden i ditt liv som du bara längtar efter att få utforska lite mer. Nu blir det ett tydligt fokus på dig och på önskemål som slutligen följs upp. Du väljer att avstå från något för att kunna ge mer av dig själv i ett annat sammanhang. Låt saker få ta sin tid. Att stressa in i något kan bli knas.

Släpp taget om: Gamla övertygelser!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Det blir tydligt för dig i veckan vad du måste släppa för att kunna vara mer äkta och närvarande i det du gör. Ha ett öppet schema och boka inte in dig på grejer som blivit slentrianmässiga. Var ärlig med dina känslor och behov även om det ibland gör ont. Kärlekslivet kan vara det som lyfter ditt humör nu.

Släpp taget om: Det som inte gör dig glad!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

I veckan kan du få klarhet som berör dina vänner eller en grupptillhörighet. Du kan också se slutet på ett långsiktigt mål och du söker eventuellt efter ny inspo. Tillsammans med andra kan du enklare ta dina drömmar vidare. Du vet vad du måste göra för att den sista biten ska falla på sin plats.

Släpp taget om: Det du gör halvhjärtat!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du har höga förväntningar på både dig själv och andra den här veckan men det bästa är att ta saker easy. Det är inte hela världen om allt inte flyter på exakt som det borde. Du är säker på din sak och på vad du vill. Ibland får du tänka om och nu öppnas det faktiskt upp för det. Låt känslorna guida dig.

Släpp taget om: Ett mål!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du har kämpat för att få det du vill ha en längre tid och äntligen kan du se ett grymt resultat. Det kan gälla allt från att planera en resa, testa en ny kurs eller att totalt våga förändra din livsstil. Nu är du där och kan på ett nyfiket sätt fortsätta med finliret. När du bestämmer dig för något finns det liksom ingen väg tillbaka.

Släpp taget om: De dörrar som är stängda!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Nu behöver du, för din egen skull, bli fine med alla känslor som kommer upp till ytan. Du har burit saker en tid och dessutom: Nu är det väl dags att se din fulla kapacitet? Du måste inte bära en mask och låtsas att du är någon du inte är. Att komma i kontakt med din egen power blir otroligt frigörande.

Släpp taget om: Dåliga mönster!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du har kommit en bra bit med dig själv och vad du vill ha ut av dina närmaste band. Din medvetenhet kring just relationer gör detta till en avgörande period där det kan sluta lite hur som helst. Om du träffar någon som inte håller måttet kan det bli bye-bye. Du kan också oväntat falla för någon som direkt känns helt rätt.

Släpp taget om: Att du måste ge allt du har!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Veckan kan innehålla en del stress kring måsten men nu gäller det att du själv ser hur du kan sålla. Är allt verkligen så jäkla viktigt? Gör en lista och beta av. Du mår bra av fastare rutiner nu. Det är prio att få in vila, sömn och bra mat. Laga mat tillsammans med människor som får dig på bra humör.

Släpp taget om: Orostankar!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Wow vilken vecka du hamnar i kära skytt. Det är som att blåsa liv i alla känslor på en och samma gång. Du ser vad som fattas för att du ska leva mer fritt, i glädje och vad som krävs för att locka fram din passion. Nu kan du behöva ge upp något för att flytta ditt fokus till det som betyder något.

Släpp taget om: Dåligt självförtroende!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Nu blir det en utmaning att inte piska dig själv för hårt gällande saker du har försummat under en tid. Ta möjligheten nu och gör det bästa av situationen. Vänd dig till din familj och till personer som har en positiv inverkan på dig. Du är känslosam och mottaglig på ett unikt sätt och det i sig är läkande.

Släpp taget om: Det förflutna!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan innehåller massor av funderingar, tankar och möten med människor. Det är grejer på gång och saker kan hålla ett annat tempo. Håll dig till ett öppet schema och var spontan. Din lättsamma attityd gör att nya ansikten dras till dig och att du kan skapa andra förutsättningar för dig själv.

Släpp taget om: Negativt mindset!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du kan få en plötslig utgift, en impuls att vilja köpa något väldigt dyrt eller bara inte riktigt ha koll på vad som sker. Du ska absolut inte ge dig i en viktig fråga eller tillåta ett dåligt beteende hos någon. Stå upp för dig själv och visa, åtminstone för egen del, att du klarar dig. Ta saker i din takt.

Släpp taget om: Dålig självkänsla!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!