Horoskop vecka 39 2019

Läs ditt horoskop för vecka 41 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 41 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det finns diskussioner du behöver ta med några som står dig nära, vilket passar bäst i början på veckan. Ni kan ha olika åsikter men tänk på att målet ska vara en fördel för er båda. Du blir mer mottaglig för stämningar och känslor när du blickar inåt. Det hjälper dig att utvecklas och komma vidare från situationer.

Släpp taget om: En negativ självbild! 


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Ditt ambitiösa-jag kickstartar den här veckan och du får massor med viktiga grejer uträttade. Se upp så att du inte tar på dig uppgifter i onödan bara. Hitta en sund strategi för hur du ska kunna uppnå önskat resultat. Nu blir det även fokus på det som inte funkar i livet, i vardagen och du ser tydligt vad du måste vidare ifrån.

Släpp taget om: Det som drar ner dig!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Det är fart och fläkt hos dig, minst sagt. Du ägnar dig åt det ena projektet efter det andra. Tänk på att hålla igång så länge det ger dig energi och livslust! För övrigt blir du mer engagerad i saker och ser situationer i sin helhet. Hur kan du själv bidra och förändra? Andra människor blir jätteviktiga gällande riktning.

Släpp taget om: Personer som begränsar dig!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du är peppad på att få alla dina områden i livet att flyta på men du måste börja prioritera. Och när du väl gör något så se till att inte tänka på vad du ”kanske missar”. Skaffa en bra balans så att du är nöjd. Du kan bli erbjuden ett arbete/uppdrag för något som du är riktigt grym på. Ta åt dig.

Släpp taget om: Tidigare mål som inte leder dig framåt! 


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det är definitivt action hos dig, samtal, möten och sociala medier är glödhett. Ibland vill du lite fööör mycket, tänk på att reflektera också. I slutet av veckan kommer du att bli taggad till att våga riskera, kasta dig ut och verkligen utmana dig själv. Du har allt att vinna på att se vart dina vingar bär.

Släpp taget om: Det du inte trodde skulle gå!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

I veckan handlar dina strategier till stor del om din budget, kunna spara ihop till något specifikt eller försöka förhandla fram bra dealar. Räkna med att det blir en känslomässig berg- och dalbana fram mot helgen där en del av ditt inre ligger och skvalpar. Mycket av det försvinner när du börja dela med dig.

Släpp taget om: Negativa mönster/beteende! 


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du är väl medveten om all den kraft och styrka som du har tillgång till just nu. Kör dock inte slut på dig själv utan sträva mot en sund balans. Det finns relationer som du måste ta tag i. Har det gått för långt eller är det bara början? Säg vart du står och hur du vill ha det. Dina intressen behöver inte alltid läggas åt sidan.

Släpp taget om: Människor som inte supportar dig! 


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Nu börjar du ”städa upp” i livet och titta noga på vad du verkligen behöver ha kvar. Du blir medveten om hur allt hänger ihop och att du inte kan klamra dig fast vid något. Det blir också enklare för dig att ge upp om någon dålig vana, diet eller ohållbar träningsform. Fokus blir på att få din kropp och själ att njuta fullt ut.

Släpp taget om: Prestationskrav! 


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du ger ditt allt till olika grupper, aktiviteter eller evenemang. Det blir många bollar i luften och mycket att ta hänsyn till. Du kan få tag på nya lagmedlemmar eller driva projekt med nya personer. Men du behöver också tänka på dig själv och på de grejer som gör dig extra glad och varm i hjärtat.

Släpp taget om: Alla måsten, ha roligt! 


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

I ditt yttre liv och runt dig är det fullt ös och tempot är maxat. Veckans innehåll fokusera på att parera mellan jobb/skola och dina personliga intressen så som egentid och relationer. Hur kan du göra för att slå två flugor i en smäll? Vilka strategier använder du och vad funkar allra bäst för dig?

Släpp taget om: Dåliga minnen! 


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Helt plötsligt kan du få en hel del att göra den här veckan och det kan handla om en kurs, lärande eller val av utbildning som drar igång. Bestäm dig för vilken linje som du vill gå all in på. Framåt helgen är det vänner och sociala tillställningar som tar all din energi. En kort resa kan dyka upp eller ett intressant meddelande.

Släpp taget om: Ett negativt mindset!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Rikta din energi mot din egen personliga utveckling, ditt egenvärde och titta på hur du agerar i olika situationer. Ett samarbete kan bli väldigt intensivt nu eller en relation. Det är helt klart läge för att hålla stenkoll på din budget. Hur kan du dra in mer pengar? Rensa och sälja kanske? Börja ta betalt för en hobby?

Släpp taget om: Tron på att du inte duger!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!