Horoskop Baaam

Läs ditt horoskop för vecka 41 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fyrtioförsta vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kan du gott utforska dig själv och dina kroppsliga behov lite mer kära vädur. Det kan ligga saker i luften som du nu får tillfälle att ta med människor som betyder mycket för dig. Att ge av dig själv till andra kommer kännas som en stor lättnad så länge det är ömsesidigt.

Ditt flow: Din hälsa!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du är peppad på att få till den där balansen som gör dig produktiv men där du tillåter dig själv att öppna upp och skratta mer. Din inställning blir ditt vassaste vapen och det för med sig en rad positiva aspekter. Organisera och styr upp grejer men sätt på din favoritmusik och dansa loss samtidigt.

Ditt flow: Följ din passion!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du har självförtroende, du flirtar och du tillåter ditt hjärta att vara vidöppet kära tvilling. Om du dejtar kommer du låta hen veta dina intentioner. Du kanske vill vara närvarande och endast fokusera på det lättsamma i en relation utan att projicera framtiden. Magin finns trots allt här och nu.

Ditt flow: Din intuition!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Satsa på att hitta balans i dig själv innan du försöker hjälpa någon annan. Alla vinner på att du saktar ner ditt tempo emellanåt. Just nu verkar det vara lite av allt. Du får dina doser av energi och du inser att det faktiskt finns tillräckligt med tid, utrymme och möjligheter. Driv inte dig själv för hårt.

Ditt flow: Nätverka!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Ju större koll du har på din budget desto friare kommer du att känna dig. Nu lägger du gärna pengar på nöjen och på sådant som får dig inspirerad där du får chansen att faktiskt synas eller nätverka. Se över dina sociala kanaler och hur du skulle kunna förbättra dem. Du vet precis vilken nivå du vill till.

Ditt flow: Se ditt värde!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du uppskattar att få göra vardagen mer konkret och att få in saker som känns nödvändiga. Till exempel ska du passa på att njuta. Ta ett långt bad och unna dig det där lilla extra. Belöna dig själv efter olika insatser och pusha inte på för hårt. Din skönhet kommer fram enklare när du slappnar av.

Ditt flow: Du är i centrum!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Detta kan bli en vecka full av upplevelser när du medvetet riktar din uppmärksamhet mot det du vill ha. Det kan gälla allt från relationer och jobb till plugg, ett projekt eller intresse. Du har förutsättningarna att skapa det du faktiskt tänker på. Ge space för reflektion eftersom du tydligare ser vad som funkar eller hur du bör gå vidare.

Ditt flow: Känn in stämningen!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du kommer lättare kunna ställa situationer mot varandra den här veckan. Försök att inte skjuta bort de saker som vill närma sig dig. En del av det som sker runt dig är verkligen en välsignelse. Men fundera över det du måste släppa för att kunna fortsätta på nästa kapitel i ditt liv. Släpp standarden och skratta mer.

Ditt flow: Din medkänsla!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Detta är en klargörande vecka där du förstår vissa principer bättre kära skytt. Gemenskap och engagemang är vad som driver dig och du hamnar i flera intressanta sammanhang på grund av detta. Ditt självförtroende ökar och du tar många fler initiativ till saker. En flirt kan uppstå på arbetet eller i skolan.

Ditt flow: Ta för dig!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Satsa på att söka det stabila och lojala i din vardag kära stenbock. Du är i stort behov av att tydligt se dina mål och att följa en plan. Om du är osäker på något är det fakta som gäller. Dina chanser att ge ett målmedvetet intryck är utmärkta. Passa på att framhäva dig själv och just dina unika kompetenser och erfarenheter.

Ditt flow: Du har flyt!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Din optimistiska attityd lyser upp och banar väg för dig och dina önskemål. Du är peppad på att ta de där längre stegen och faktiskt utforska det okända. Det kan handla om en ny miljö, ett nytt mindset eller att öppna upp dig för nya människor. Du får så mycket tillbaka genom din nyfikenhet.

Ditt flow: Grotta ner dig i känslor!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Ge dig själv tid och space för att göra det som faller dig in och känns rätt i stunden. Du utvecklas allra bäst när du får utrymme för att vara den du är innerst inne. Din underbara personlighet kommer fram och hela du har nu möjlighet att transformeras. Lägg ingen vikt vid andras åsikter.

Ditt flow: Utforska nya relationer!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!