Horoskop för vecka 43 2019

Läs ditt horoskop för vecka 42 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 42 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Relationer är värdefulla för dig och nu har du möjligheten att fördjupa någon av dem. Det kan finnas en viss frustration mellan dig och en vän/kärlek. Försök ta upp det på ett smidigt sätt och uttryck dig helst känslomässigt. Nu tänker du också på pengar och hur du kan utöka dina inkomster. Sätt fart.

Ditt flow: Du får goda råd så lyssna!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Det är fart på dig och du får massor med saker gjorda. Tänk på att be om hjälp när du behöver. I stressande situationer är det viktigt att du tar ett steg tillbaka. Det går superenkelt för dig att få din vilja igenom. Är det läge för samtal med en chef/lärare? Du lyckas förmedla det du vill och få folk på din sida.

Ditt flow: Kärlek och relationer!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan få kämpa lite mer med att förändra din vardag och livsstil. Satsa på bra rutiner där dina hobbies hamnar i fokus. Du vet vad du vill och vart du är på väg. Relationer på jobbet/ i skolan flyter på riktigt bra och där kan ni supporta varandra eller täcka upp. Dessutom kan ni anförtro viktig information.

Ditt flow: Ta hand om din kropp!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Det kan vara förändringar på gång där du bor som påverkar dig på ett eller annat sätt. Din familj kan vara mer krävande än vanligt. Du löser galant genom att vara kärleksfull samtidigt som du sätter gränser. Dina intressen måste prioriteras för att du ska kunna leva ut. Boka in en konsert, teater eller liknande.

Ditt flow: Du trivs med dig själv!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du är på bra humör och underhåller mer än gärna din omgivning. Hela din attityd är lättsam och lekfull men tänk på att alla inte alltid uppfattar din humor. Det kan bli en del farande och flängande, kanske i samband med jobb/skola. Det är läge för att skapa höstmys där hemma. Du njuter av filmkvällar.

Ditt flow: Öppen med dina känslor!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Rikta ditt fokus på dina tillgångar, din budget och också de ekonomiska mål du har framför dig. Vad är planen och hur kan du förbättra den? Ansträng dig för att hitta nya vägar när det kommer till att tjäna pengar. Du har bra kontakter att dra i så gör det. Ditt sociala liv är händelserikt och dina vänner få med dig på kul grejer.

Ditt flow: Du har lätt att lära!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Nu är du medveten om att din kraft och din förmåga att kunna påverka saker i den riktning du själv önskar. Du är rak på sak, modig och vågar följa dina impulser. Det är inte alltid du hinner med att bromsa dig själv men viktigt att du avsätter tid för de grejer du uppskattar mest. Du förtjänar att unna dig något extra nu.

Ditt flow: Håva in pengar!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du ligger bra till i situationer där du måste kommunicera och förmedla dina önskemål. Andra människor lyssnar mer än gärna på vad du har att säga. Det blir easy för dig att få över folk på din sida om det behövs. Du mår bäst av att få tid till meditation, se på feelgood filmer och att hitta ny härlig musik.

Ditt flow: Du känner dig sedd!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du lär dig massor om dig själv när du är aktiv i olika sammanhang och med människor i grupper. Kanske behöver du hitta och utveckla din egen roll i någon situation. Det är inte alltid bitarna faller på plats och nu är det därför lämpligt att jobba med att stärka ditt inre. Gör saker som du verkligen vill och längtat efter.

Ditt flow: Andlighet!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Under den här perioden kommer du ha exakt vad som krävs för att nå dina mål. Du vet precis hur du ska ta människor och få dem att bli på din sida. De utmaningar som kan komma i din väg tankar du på gott självförtroende. Tänk på att dra nytta av dina vänner som kanske känner en person du vill komma nära.

Ditt flow: Du är populär!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du lär dig hela tiden nya saker och strategier för att komma dit du vill. Det blir en del fokus på hur du kan förändra grejer till det bättre. Även hur du kan öppna upp för andra möjligheter. Nu har du en förmåga att bli upphöjd till skyarna tack vare dina ambitioner och insatser. Värt att fira!

Ditt flow: Människor uppskattar dig!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Nu slits du lite mellan olika världar där en del av dig riktar fokus inåt och den andra utåt. Utmärkt läge för att trots allt hitta en bra balans i det. Tillåt dig att gräva ner dig i en bok för att nästa dag vara händelsens mittpunkt. Du träffar med lätthet nya och spännande människor. Dessutom vidgas dina perspektiv.

Ditt flow: Du växer och får självförtroende!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!