Läs ditt horoskop för vecka 42 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fyrtioandra vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Lägg en extra titt på din ekonomi nu och tänk på att det kan uppstå oklarheter mellan dig och andra gällande gemensamma resurser. Dina önskemål i betydelsefulla relationer kan bli verklighet. En chans att steppa upp och visa vad ni vill ha av varandra. Det är stora grejer på gång.

Ditt flow: Love is in the air!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Bli inte triggad av de missförstånd som kan dyka upp mellan dig och viktiga människor, ha tålamod och tänk att de menar väl. Det här blir startskottet för dig när det handlar om ditt eget välmående. Gör upp feelgood rutiner för dig själv och ägna dig åt att ”rensa i röran”. Satsa på att göra listor och sedan beta av.

Ditt flow: Wellness-strategier!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Små och kanske viktiga detaljer blir inte helt lätt att hålla koll på. Du vet att det i slutändan löser sig så tagga ner. Fokusera på allt det härliga i livet nu. Det här är bara början på en ny livsstil som innehåller mer av både genuin passion och kärlek. Du vet värdet av att ha kul i vardagen.

Ditt flow: Du är i blickfånget!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du vill ha snabba svar nu men det finns en enorm tröghet i luften. Forcera ingenting utan låt det ta sin tid. Någon från ditt förflutna kan dyka upp igen. Nu ska du sätta mål som handlar om ditt boende, kanske flytta/renovera. Du har goda möjligheter att skapa tajtare band med din familj och även med dig själv, glöm inte det.

Ditt flow: Häng i naturen!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du dras tillbaka till det förflutna och kan bli väldigt nostalgisk. Det är en bra tid för att bearbeta känslor och att ta saker för vad de är. Ett nytt sätt att tänka, ett fräscht mindset är vad som ligger framför dig. Du suger åt dig av inspiration och du har motivationen att lyckas med projekt som kommer i din väg.

Ditt flow: Nå ut på sociala medier!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Det är bra att dubbelchecka när du till exempel mailar, skickar sms eller delar något på dina sociala kanaler. Det kan bli tokigt annars. Nu ska du rikta din energi på allt som känns underbart i livet. Skriv ner vad du njuter allra mest av och hur det ska kunna ta mer plats i tillvaron. Unna dig något extra.

Ditt flow: Ta saker chill!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Trots att du gör upp en bra ekonomisk plan nu får du räkna med att den förändras. Se till att det finns svängrum. Det här är din tid och det är du som skapar dina egna förutsättningar. Dina önskemål och drömmar går det nästan att ta på. Satsa på det som får dig engagerad och där du känner stor passion.

Ditt flow: Ta för dig!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan är det tajm att sakta ner i tempo. Det kan bli struligt eller att saker slutar funka men acceptera läget är det bästa du kan göra. Hitta tid för dig själv, för reflektion och tänk över vad du inte längre behöver hålla hårt i. Skapa space för det nya och för det som du vill ha. Du bestämmer, välj noga.

Ditt flow: Spiritualiteten!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det kan komma fram information som varit okänd för dig och som påverkar dina val framåt på olika sätt. Eftersom detta är en utmärkt vecka för att göra upp en moodboard måste du också kunna sålla bort. Fokusera på hur du vill att livet ska se ut, vilka drömmar du har och hur du kan ta dig dit.

Ditt flow: Utforska!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du behöver se till att spara alla viktiga dokument och att allt material finns i fler versioner. Tekniken är inte din bästa vän just nu dessvärre. Det du ska lägga krut på är din framtid. Vilka mål ska du sätta? Vad måste prioriteras och hur kommer du enklast dit? Du kan få en statusroll framöver.

Ditt flow: Din effektivitet!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Jobb/plugg grejer kan förvirra dig just nu. Överarbeta inget innan du har kontroll över situationen. Du har möjligheten att påverka din livsstil och din inställning till det som kommer i din väg. Ett manja-tänk kan vara mer effektivt än du tror. Positiva saker händer dig och oväntade grejer kan ta fart.

Ditt flow: Var spontan!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det kan uppstå oklarheter i info eller en fördröjning som ställer till det för dig. Släng inte heller ur dig något som du senare kommer få ångra. Den här veckan är också början på en personlig resa för din del. Där du utvecklas och ser på dig/situationer med andra ögon. Du vågar släppa på garden.

Ditt flow: Bryta dåliga mönster!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!