Horoskop för vecka 43 2019

Läs ditt horoskop för vecka 43 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 43 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kan du lägga korten på bordet och vara ärlig med dina avsikter. En tuff förhandling kan gå vägen så länge du är öppen för ett win-win. Antagligen smider du planer, både för dig personligen men också relaterat till din karriär/skola. Du upptäcker nya spännande ämnen som du gärna läser på mer om.

Ditt flow: Din passion styr dig i rätt riktning! 


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du drivs av vissa specifika grejer den här veckan och du är beredd att göra vad du kan för att nå ett positivt resultat. Någon kan försöka lägga över mer ”jobb” på dig, va därför tydlig med dina gränser och vilka uppgifter som är dina. Bra tid för att se över avtal och förbättringar på den fronten. Du vinner med lätthet en diskussion.

Ditt flow: Kärlek och romantik! 


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du passar verkligen på att leva livets glada dagar och du missar ingenting av det som gör livet värt att leva. Det kan vara alldeles för många alternativ ibland, försök känna efter ordentligt. Viktigt att du också prioriterar dina basic behov så som sömn, träning och bra mat. Du har smarta idéer nu, dela med dig.

Ditt flow: Din inställning! 


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Det finns en del att ta tag i, särskilt hemma hos dig. Rensning av grejer, skräp eller en renovering kan vara på gång. Du och någon i din familj kan ha delade åsikter i en fråga. Ansträng dig inte att försöka förändra någon, alla har olika horisont. Ägna dig åt de saker som verkligen förgyller din vardag. Du mår bra av att ta saker mer easy.

Ditt flow: Du blir uppmärksammad! 


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det är många projekt du vill hinna med den här veckan. Glöm inte bort varför du gör saker, låt det inte bli rutin. Du gillar utmaningar och att få upptäcka nya vägar nu. Din förmåga att skapa genuina relationer nu är på topp. Ju mer du öppnar upp dig desto mer får du tillbaka. Visa din sårbarhet.

Ditt flow: Du är trygg i dig själv! 


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du har en klar bild över vad du borde ta tag i, fixa och pyssla med. Gör det absolut nödvändiga men glöm inte bort att ha kul tillsammans med dina vänner. Detta är en social tid där du träffar nya människor, lär känna dina vänners bekantar och även bondar med folk på nätet. Du är charmig och väldigt tilldragande.

Ditt flow: Du kan snacka!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Det fortsätter att vara hett runt dig, på olika fronter i livet. Vissa saker påverkar dig mer än andra. Ha klart för dig vart du vill ha ditt fokus, det underlättar. Nu kan du börja se över din budget och ditt sparande. Kanske har du ett ekonomiskt mål som du vill ta till nästa nivå? En viktig person kan göra skillnad för dig.

Ditt flow: Du njuter! 


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det pågår en hel del arbete med dig, ditt inre och din spirituella utveckling. Mycket som sker kan vara undermedvetet men va ärlig mot dig själv; vad kan du avstå ifrån? Nu är du dessutom den personen som alla pratar om och vill ha i sin närhet. Ta in dem som du känner en samhörighet med. Allt annat är onödigt just nu.

Ditt flow: Du glänser!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

I veckan gäller det att hitta en strategi för hur du på bästa sätt ska styra upp din tid och ditt engagemang. Å ena sidan lockar nöjeslivet, vänner, nya aktiviteter osv. Den andra delen av dig kan vilja slänga sig i soffan med en bra film, en intressant bok eller lyssna igenom olika musiklistor. Lyssna på din kropp och på vad du själv vill i stunden.

Ditt flow: Din inre kraft!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du behöver göra klart vissa uppgifter på jobbet/skolan och några av dem är mer akuta. Lita på din förmåga att organisera och strukturera. Nu vill du inte heller missa en trevlig aw, en ny gruppaktivitet eller möjligheten till ett spontant event. Satsa på att umgås mer med dina vänner och öppna dina ögon för nya ansikten.

Ditt flow: Du nätverkar! 


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Nu kan du vara mitt uppe i att se över din livsstil och de beslut som kommer föra dig i en annan riktning. Du lägger energi på att sätta saker/situationer i perspektiv och du är villig att förändra något på sikt. Det flyter på bra på arbetet/skolan eftersom du är effektiv, vilket andra uppmärksamma direkt.

Ditt flow: Dina talanger framhävs!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Satsa på att förstå dig själv i olika sammanhang för att upptäcka mönster och för att bryta dom som inte är till din fördel. Ekonomin kan vara ett stresspåslag om du inte är ärlig mot dig själv. Vad är värt att lägga pengar på, egentligen? Det går smidigt för dig att få en tydlig bild över vad du vill ha mer av i livet och vardagen.

Ditt flow: Du dras till äventyr!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!