Läs ditt horoskop för vecka 43 här

Läs ditt horoskop för vecka 43 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fyrtiotredje vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du kan komma till starka insikter den här veckan vilket innebär att ditt välbefinnande hamnar i fokus. Du uppmuntras att ta hand om dig själv, om din kropp och om dina tankar. Det kan betyda att du också ta ett modigt kliv framåt. Antingen genom din karriär eller via en talang. Den lust som du känner nu går inte att skjuta på framtiden.

Ditt flow: Serviceminded!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du kan vilja rusa väldigt fort fram in i något eller i någon för den delen. Din aptit på livet får dig att tillbringa tiden ihop med människor du älskar och som får dig att skratta. Det som händer just nu är inte alltid så genomtänkt. Släpp alla ursäkter och kör på det som känns rätt i hjärtat. Du behöver inte förklara dig. Njut av stunderna.

Ditt flow: Passion!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan kan du förvirra personer i din omgivning genom att vara aningen gåtfull. Du öppnar gärna upp dig för äkta samtal och nu kan du connecta med någon på djupet. Det gynnar dig när du visar upp en annan version av dig själv, den sidan som också är sårbar och som behöver en axel att luta sig emot ibland.

Ditt flow: Närhet!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Din känsla när veckan drar igång är ändå att saker håller på att skifta till det bättre. Satsa på att få in mer humor i ditt liv, umgås med människor du tycker om, titta på en show, bara du aktiverar dig och lägger fokus på rätt grejer. En relation kan blomma ut nu och du kan bli sådär barnslig och nervös. Det är härliga vibbar.

Ditt flow: Kärlek!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Rikta din energi mot nya strategier för att minska din stress eller oro. Du vill få mycket gjort och du vill så klart vara bäst men nu kan du hitta smartare sätt att jobba på. Släpp tanken om att det ska vara på ett specifikt vis, då lossnar mer än du tror. En relation till en kollega eller annan viktig person kan utvecklas.

Ditt flow: Uppnå harmoni!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

I veckan får du göra dig beredd på impulsiva grejer och aktiviteter. Du kan göra livsförändringar genom att ta dina största intressen på allvar. Är det läge att göra business av en talang kanske? Den bästa planen nu är att köra på din känsla och följa din passion. Kärlekslivet går åt rätt håll.

Ditt flow: Självförtroende!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Tricket för dig den här veckan är att tänka mindre och sedan köra på känsla istället. Du blir mer klar över vad du vill och saker känns enklare. Kalendern måste inte vara fylld av oändliga uppgifter utan tillåt dig att chilla, hänga med vänner och att ha roligt. Ihop med din lover kan du uppleva en stark intimitet.

Ditt flow: Kreativiteten flödar!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Dessa dagar kan väcka passionen inom dig och också göra den till konkret verklighet kära Skorpion. Du kan vara upptagen av att springa omkring i olika miljöer och möta nya personligheter. Det kan uppstå tillfällen där du bara måste få följa dina drömmar. Se till att du i grund och botten vet vad du vill.

Ditt flow: Teamwork!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det finns ingen anledning att vara rädd för de åtaganden du gjort eftersom ditt mål är att lyckas och det gör du. Nu kan du göra en stor skillnad gällande din inkomst, din status och inte minst för din väg framåt. Lita på dig själv och när spelets regler förändras kommer du anta utmaningen och vinna förtroende.

Ditt flow: Våga satsa!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan ska du verkligen ta vara på och följa dina instinkter. Du kan slumpmässigt hamna i en situation som tar dig bra mycket längre än vad du kunnat tro. Befria dig från dagliga rutiner och lägg in mer luft i ditt schema. Fokusera på din egen resa och hur du ska komma framåt.

Ditt flow: Nya perspektiv!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Det som du upplever som intensivt kommer du den här veckan se som en enorm tillväxt. Du hittar flera tillfredsställande tillvägagångssätt och du vet värdet av att förlåta, för din egen skull. En passion kan dra igång mängder av känslor hos dig. Bli inte rädd nu, det kan bli magiskt.

Ditt flow: Förmåga att gå vidare!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Ditt horoskop lyser upp den här veckan och du kan hitta flera lifehacks. Det händer saker i din omgivning och tillsammans med vänner har du riktigt roligt. Det är också en underbar tid för att gå all in i kärleken. Du ger av dig själv och du får det dubbla tillbaka. Visa vad du önskar.

Ditt flow: Harmoni

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!