Horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 44 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 44 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Släpp de eventuella konflikter som inte leder någon vart. Du slösar bara din dyrbara tid. Den här veckan innehåller så många intressanta utvecklingsområden. För det första, hur skulle du kunna levla din ekonomi? Samarbeten? Dra ner på befintliga kostnader? Det andra handlar om dig och ditt inre.

Ditt flow: Du har power!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du anstränger dig för att få till en livsstil som du tror är rätt för dig. Men om det inte just nu funkar som du tänkt, ändra bana. Nu har du chansen att starta ett helt nytt kapitel vad det gäller relationer, avtal och kompanjoner. Du behöver frigöra dig från ”det gamla vanliga” och se saker med nya fräscha ögon, då händer det grejer.

Ditt flow: Festliga tillställningar!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Något du verkligen brinner för verkar gå segt framåt. Tänk inte så mycket på det utan gör bara vad du själv kan. Detta är en utmärkt vecka för att sätta upp nya mål som handlar om inspiration i ditt vardagsliv. För att få den där extra kryddan måste du våga tänka utanför boxen och testa det okända.

Ditt flow: Du är effektiv!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

En dragkamp mellan dig och en nära vän/familjemedlem kan bli tröttsam. Lita på din egen intuition och nöj dig med att ”du vet”. Du kan du verkligen ta ditt liv till en ny nivå. Allt grundar sig i inställning, attityd och en vilja att förändra. Vad gör dig genuint glad och lycklig? In med mer spontanitet och lev!

Ditt flow: Din lekfullhet tar dig framåt!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det är inte alltid en fördel att uttrycka dina åsikter om du inte har tillräckligt med information, var smart nu. Lägg hellre din energi på att förbättra i din bostad, kanske renovera eller bara piffa med höstens färger. Du trivs betydligt bättre när det är harmoni runt omkring. En oväntad flytt kan vänta.

Ditt flow: Din känslighet gör dig attraktiv!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Nu kan det svida lite extra på kontot om du valt att shoppa nöjesprylar. Du är värd att unna dig. Finns det något som du vill ha sagt, få fram eller bryta isen kring? Det blir möjligheter för dig att ge uttryck, att sprida ditt budskap och sist men inte minst, ändra ditt mindset. Tänk på vad du attraherar.

Ditt flow: Du är inspirerad!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du blir medveten om att allt inte går att påverka hur gärna du än vill. Släpp det och blicka framåt. Det är flera ljuspunkter på intåg i ditt liv. Först och främst är det din budget som du får stenkoll på. Se över dina möjligheter att faktiskt få in en extra inkomst eller höja din lön? Du vet vad du förtjänar.

Ditt flow: Du får saker gjorda!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

En frustration kan komma över dig när du inte är sann mot dig själv och dina önskemål. Vad är värt att kämpa för? Detta blir annars rivstarten för ett helt nytt kapitel i ditt liv. Du måste bara vara öppen för att saker kan komma att se annorlunda ut. Påverka din vardag i den riktningen du mår bäst av.

Ditt flow: Magiska saker väntar!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Nu kan du ifrågasätta dina drömmar och planer. Kanske måste du ge upp något längs vägen för att komma till nästa nivå. Det blir viktigt för dig att rensa och då pratar vi även om relationer eller allt som inte ger dig energi och glädje. Du måste våga släppa taget om det som i längden är ohållbart.

Ditt flow: Följ din magkänsla!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du har inte orken att satsa allt på ditt jobb/skola vilket ibland är bra för dig, sänk ambitionsnivån för ett tag. Det finns andra grejer som är mer värda att fokusera på. En av dem är dina långsiktiga drömmar och mål i livet på det personliga planet. Nya dörrar öppnas, du måste bara tacka ja!

Ditt flow: Du har support!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Det uppstår en utmaning som tar lite av din energi när veckan inleds. Men du ser det med klara ögon och kan välja hur du ska förhålla dig. Nu lär du anstränga dig för att imponera på arbetet/i skolan. Det kan finnas en tjänst ute som du vill ha. Lita på att du kan och sök även om du inte har allt på pappret.

Ditt flow: Din målmedvetenhet!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du kan uppleva en begränsning när veckan drar igång, men i det långa loppet kommer det vara bra för din utveckling. Nu är du dessutom så taggad på att följa med i det som händer och du kan halka in på ett bananskal i en önskad situation. Nya möten och personer kan få en betydelsefull roll i ditt liv.

Ditt flow: Äventyr och magi!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!