Läs ditt horoskop för vecka 44 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fyrtiofjärde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Veckan leder dig in på teman som är högintressanta, nämligen din självkänsla och hur du hanterar cash. Du lägger korten på bordet, för dig själv, men också för att markera för människor i din närhet. Det som tidigare legat i luften kan äntligen få en chans att bli något klarare. Ibland spelar du ett högt spel men du har dessutom chansen att vinna.

Ditt flow: Din charm!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du har väntat länge på den här veckan och nu är du redo att fira kära Oxe. Ditt självförtroende imponerar på andra nu. Särskilt när du är kaxig och väljer att spendera tiden på dina passionerade frågor. Du håller ett bra tempo och du går in i saker med humor. Mycket lossnar när du ser vilka spännande möjligheter som ligger framför dig.

Ditt flow: Ditt välmående!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Veckan domineras av att lämna överflödigt bagage och dålig energi, för att sedan sakta men säkert kunna sikta mot stjärnorna. Du kommer identifiera situationer/människor där du verkligen känner dig fast. Det går inte längre att “stå ut” utan en förändring är nödvändig. Otroligt fina möten väntar dig när du väljer att släppa taget om dina tvivel.

Ditt flow: Självförtroende!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Veckan handlar om din vilja och hur du går mot dina drömmar. Möten med olika personer kan få din värld i gungning. Nu är det viktigt att inte tappa din egen verklighet trots att känslor bubblar upp till ytan. Försök att hitta en balans och prata med dina vänner om alternativen som ligger framför dig.

Ditt flow: Din magkänsla!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Nu behöver du inte tävla med någon för att komma i mål, eftersom du är en självklar vinnare. Det är stora grejer på gång och du sitter på tusen idéer. Satsa på att skapa starka relationer inom ditt arbete/plugg/business, det är avgörande för att komma vidare till nästa nivå. Lägg i en växel.

Ditt flow: Nätverka!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan ser du potentialen i att förändra din livsstil kära Jungfru. Du är modig, spontan och tillåter dig själv att följa känslan och det som känns roligt. När det uppstår frågetecken löser du det direkt och för dig finns det bara ett sätt och det är framåt. Du möter en klok person och kan få flera inspirationstips.

Ditt flow: Din ekonomi!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Att omge sig med skönhet kan vara rogivande, men du är klok och vet också om att inga prylar i världen kan fylla ditt inre tomrum kära Våg. Just nu har du lätt för att hamna i behovet av att äga mer än att bara njuta av en upplevelse. Horoskopet vill knuffa dig åt ett annat håll och öppna upp dina känslor för allt det som är magiskt i livet.

Ditt flow: Du rockar!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Lämna dina misstankar nu och börja connecta med människor som är nyfikna på dig. Du kan utveckla djupare relationer och stärka banden mellan dig och viktiga personer. Ett avslut med någon kan också vara lämpligt eftersom det förflutna ibland kan hålla hårt i dig. Släpp taget och våga gå vidare.

Ditt flow: Din spiritualitet!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Din frustration kan handla om att du faktiskt vet vad som är bäst i en specifik situation. Grejen är den att du måste låta människor göra sina egna misstag. Bespara dig att ”ge råd” och ifrågasätt ditt eget engagemang. Du måste se till egna behov och prioritera din hälsa, din sömn och ditt välmående.

Ditt flow: Spännande personer i ditt liv!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Känslorna den här veckan kommer gradvis att växla upp men det är hur du ser på möjligheter som blir avgörande. Om du har struntat i de saker som förgyller din vardag är det läge att väcka passionen till liv igen. Även kärleken kan få en nytändning eller att du träffar någon där du minst anar det.

Ditt flow: Din action!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Var selektiv den här veckan, med din tid och med vilka du spenderar den. Någon i din närhet kan önska ditt support men se till att dina gränser respekteras. Det kan bli tal om flytt, om renovering eller att du själv tar tag i att piffa lite mer för att trivas. Du vill känna dig hemma och ha en plats att falla tillbaka på.

Ditt flow: Vidgade vyer!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Satsa på att ventilera den här veckan men se till att göra det med människor du litar på. Du kan råka få ur dig saker som du senare kanske ångrar. Det går upp för dig vad du tänker, vart du hämtar inspiration och vilken miljö som känns självklar för att du ska utvecklas. Använd olika kanaler för att få tag på det du vill ha.

Ditt flow: Spänning!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!