Horoskop för vecka 45 2019

Läs ditt horoskop för vecka 45 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 45 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Låt dig inte övertalas in i ett projekt som du inte är sugen på, det kommer bara ta mer kraft än vad det ger. Se till att vara ärlig mot dig själv och va nyfiken på hur du kan bli en bättre version. Känslor kommer till ytan och sakta men säkert förstår du vissa samband tydligare. Du har powern att göra succé!

Ditt flow: Gör saker spontant!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Haka inte upp dig på detaljer utan ta ett kliv bakåt för att se hela bilden istället. Du blir direkt en spegel för din omgivning och tvärtom. Nu kan du se över dina relationer och vänskapsband. Hur väljer du vilka som får komma dig nära? Vad är viktigt för dig och hur förmedlar du det? Nya vänner kan komma in i ditt liv.

Ditt flow: Du är som en magnet!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Det kan uppstå drama mellan dig och din dejt när vi inleder veckan. Har du sagt vad du är ute efter och kört med öppna kort? Gå inte in i något som känns halvhjärtat. Fokusera på ditt jobb/skola och på att få ihop dina egna dagar med alla rutiner på plats. Ju mer organiserad du är desto enklare flyter höstmörkret på.

Ditt flow: Din charm tar dig framåt!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Vilka känslor bär du på som du drar ut på att berätta? Du känner dig friare när du kan säga som det är. Den här veckan lyser upp allt det som du uppskattar. Prioritera dig själv och dina egna projekt nu. Du kan lyckas riktigt bra med ett uppdrag/intresse och ta dig vidare. Andra ser ditt engagemang och vill dig väl.

Ditt flow: Du har fokus!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

För att det ska gå smidigt när veckan drar igång är det lika bra att du släpper på att försöka ha koll på läget. Ge dig inte in en diskussion som du vet blir motig. Ordna istället en mysig plats i ditt hem, där du kopplar av och återhämta dig. Det blir en bra blandning mellan me-time och att leva livets glada dagar.

Ditt flow: Bejaka dina intressen!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Satsa på att hitta en strategi för hur du väljer att strida med de utmaningar som kommer i din väg. Nu kan du ta ett kliv fram med vad du står i en känslig fråga. Sociala medier kan vara din plattform den här veckan och även där du hittar inspiration. Du har flera bollar i luften och måste slappna av lite mer.

Ditt flow: Du litar på magkänslan!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du är medveten om vad du bär med dig från ditt förflutna och saker där kan komma ikapp dig. En diskussion kan lätt bli frustrerande, släpp det bara. Det bästa just nu är att du håller dig till dina planer och vet när det är läge att sätta gränser. Håll ett extra öga på vad som händer och sker i ditt område, det kan va inspirerande.

Ditt flow: Support från vänner!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det är inte lätt alla gånger att få ur sig sina tankar och önskemål. Tänk på hur du väljer att presentera vissa saker, för din egen skull. Nu är du beredd på att gå din egen väg, köra ditt eget race. Ingenting kan stoppa dig från att nå dina mål. Mer cash kan också vara på ingång och du ser till att lyxa till det.

Ditt flow: Du ger inte upp!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du kan vara rädd för att göra någon du känner besviken ifall du själv vill hoppa av en gemensam aktivitet. Tänk på ditt eget välmående och vad som skulle göra dig glad. Du behöver reflektera mer än någonsin över dina val och vad du vill ha mer eller mindre av i livet. Ditt självförtroende hjälper dig.

Ditt flow: Du drar till dig spännande grejer!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Detta är en utmärkt vecka för att ta reda på mer kring vad som eventuellt håller dig tillbaka och hur du ska ta dig fram. Du dras med på roliga events och tillsammans med dina vänner uppstår det en del grejer som du inte varit med om tidigare. Ta emot det som kommer med öppna armar, det vinner du på.

Ditt flow: När du visar känslor!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du har en tydlig plan och en vision om hur du vill att det ska vara men ta ett steg tillbaka och se vad som händer. Släpp förväntningar och se på grejer som ett spännande äventyr. Du går ut hårt nu och satsar på att få igenom ett och annat mål. Få tid för vänner, dejter och det spontana i vardagen också.

Ditt flow: Din vilja!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Något uppstår som kan få dig att känna dig en aning låst. Ta det som en intressant utmaning. Du växer och lär dig ständigt att behöva vara flexibel. En kurs, utbildning eller liknande är i centrum och du ser möjligheter med helt andra ögon. Nu är du peppad på att sätta dig ner och få struktur på allt det du önskar.

Ditt flow: Du är ambitiös!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!