Horoskop för vecka 45 2019

Läs ditt horoskop för vecka 46 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 46 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Just nu kan du råka vara på rätt plats vid helt rätt tillfälle. Tänk på att få all den info du behöver för att också komma vidare. Ett ekonomiskt mål kan äntligen gå i uppfyllelse. Eller så börjar det trilla in idéer kring hur du på ett effektivt sätt kan nå dit. Om något inte längre funkar kan du välja en ny väg.

Släpp taget om: En negativ självbild!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du upplever starka känslor den här veckan. En känsla av missförstånd kan bli aktuellt. Va övertydlig om du vill förmedla något viktigt. Satsa på dig själv och din egen personliga utveckling. Du kan nå helt nya nivåer och hitta dig mer intresserad av spännande saker. Utforska och lek dig fram.

Släpp taget om: Att du inte kan!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Rikta din energi mot de relationer som du vill ska utvecklas mer under den här perioden. Du kan också möta nya människor som får en viktig roll i ditt liv. Utmärkt vecka nu för att höja din energi och få kontakt med ditt inre. Meditera och va uppmärksam på dina nattliga drömmar. Dom vill säga något.

Släpp taget om: Allt du tror du behöver!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du är superproduktiv den här veckan men all klarhet du vill ha kanske inte blir den bästa, häng inte upp dig på det. Du gör vad du kan. Nu handlar det för dig om att vidga dina vyer tillsammans med andra personer. Det ger dig massor att delta i olika gruppaktiviteter och även nätverk online.

Släpp taget om: Vänner som inte ger något!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Showtime! Du trivs riktigt bra med livet eftersom du lyckas få in mer av det roliga i vardagen. Nöjen och dina intressen är etta på listan. Uppmärksamhet och beröm kan komma till dig i samband med ditt arbete/skola. Någon ser dina insatser och vill ge dig cred. Det motiverar dig!

Släpp taget om: Ett mål som inte är glasklart!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Va noga med att få tid över till lite egoboost den här veckan. Du kommer känna dig betydligt bättre när du tar hand om dig själv, inifrån och ut. Nu är din inställning till saker avgörande för vilka alternativ som finns. Du kan ha riktig flyt och hamna i en situation som tar dig bra längre än du vågat hoppas.

Släpp taget om: En ohållbar livsstil!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du är aktiv på dina sociala kanaler så se också till att putsa på dem, uppdatera din info och fixa nya bilder. Nya kontakter kan ge dig rikligt med inspo. Det är djupa känslor med i bilden just nu. Det viktiga är att du vet vart du själv står. Reflektera gärna över dina mönster och val i livet för att förstå bättre.

Släpp taget om: Det som endast förstör!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det är nu du känner för att börja investera i dig själv, kanske både rent utseendemässigt men också behandlingar och självvärde. Du kommer inte undan att behöva se över dina relationer. Är du rädd för att binda dig eller rädd för att lämna? Det går upp ett ljus för dig och det finns ingen anledning att sopa något under mattan.

Släpp taget om: Energislukare!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du är grym på att charma alla och många ser dig som en vinnare. Din attityd är uppskattad och du känner dig bekväm med att fatta beslut. Det är lämpligt att satsa på bra rutiner nu. Något kan inträffa som gör att du byter kanske träningsform eller kost. Gör dig själv en tjänst och se till att ta hand om din kropp.

Släpp taget om: Onödig stress!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Tillåt dig själv att hantera grejer på ett mer avslappnat vis. Du måste inte leverera i vårt och torrt. Yoga och meditation kommer göra susen. Nu är ditt engagemang på topp när det gäller något som du brinner för. Du känner dig automatiskt mer levande och vardagen blir extra intressant.

Släpp taget om: Allt är inte blodigt allvar!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Tillsammans med andra människor kan du åstadkomma en hel del nu. Du brinner för att tänka nytt och för att utmana vissa situationer. Det tar dig definitivt framåt. I övrigt en utmärkt vecka för att öppna upp dig själv känslomässigt. Du kan dras tillbaka i tiden och vilja reda ut ett och annat som varit oklart.

Släpp taget om: Ditt bagage!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du ett riktigt proffs på det du gör. Du lyckas visa vad du går för och någon person med inflytande kan vilja handplocka dig till ett projekt. Det blir många bollar i luften och mycket kommunikation. Tänk på att dubbelchecka vissa saker. Red ut missförstånd med detsamma. En resa kan bli aktuell.

Släpp taget om: Negativa tankar!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!