Horoskopet november 2020 för vecka 46.

Läs ditt horoskop för vecka 46 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fyrtiosjätte vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det är uppenbart att du är under utveckling och att din målmedvetenhet inte har några gränser. Karriärmöjligheter kan komma lite överraskande men helt till din fördel. Nu är en perfekt tid för att göra den förändring du önskar, allra helst med dig själv och på det personliga planet. Du har en enorm kapacitet.

Ditt flow: Diplomati!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan väcker något underbart inom dig kära Oxe. Du tillåter dig själv en större frihet vilket kommer bli en sådan lättnad. Dina betydelsefulla relationer är på väg att omvandlas till det bättre. Det kommer bli givande, utvecklande och roligare. Söker du kärlek är detta en fin period för att börja dejta.

Ditt flow: Harmoni!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt horoskop supportar dina avsikter den här veckan. Särskilt när det handlar om att förstärka samarbeten, förbättra en position eller din ekonomi. Nu är det också bra tajming för att satsa mer på dig själv och på ditt välmående. Du kan upptäcka en ny inspirerande träningsform eller testa hälsosamma recept.

Ditt flow: Detaljer!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan besitter du en kommunikationsförmåga utan dess like. Du kan locka till dig det du önskar genom att använda din charm på rätt sätt. Det blir även en annan fart på dig när du inser hur mycket mer kul du kan ha i din vardag. Du är beredd att ställa om helt för att uppnå det ditt hjärta skriker efter.

Ditt flow: Passion!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du kan få användbara idéer och omarbeta något så att det blir smidigare för dig på sikt. Din största utmaning blir tålamod. Nu är det ett fenomenalt läge att rikta dig mot din familj, dina nära vänner, reda ut dina känslor och se över din boendesituation. Du kanske vill förändra den, flytta eller bara piffa lite extra.

Ditt flow: Gemenskap!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Livet är intensivt just nu och det håller definitivt ett bra tempo. Du navigera dig mot de platser du vill vara på och du har inte ens behovet av att tänka igenom något innan. Ditt mindset är nu ditt viktigaste redskap, speciellt när det handlar om utveckling och att få ny inspo. Va nyfiken på dina tankar istället för att kontrollera dem.

Ditt flow: Nya bekantskaper!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du lär dig att hantera dina egna men också andras emotionella ”utbrott”. Du inser att vissa känslor måste uttryckas för att kunna lossna helt. Ihop med andra kan ni ha fina upplevelser. Förbered dig på att också på att göra upp en budget. Du har förmågan att investera riktigt väl i dessa dagar. Ta emot råd från någon kunnig.

Ditt flow: Självkänsla!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

De saker som kommer upp till ytan den här veckan kommer föra dig ett steg närmare mot att leva ett sannare liv. Du kan märka av ditt syfte och bli överväldigad. Det är läge att fira din power nu dessutom. Du kommer gå hur långt som helst eftersom din kraft att påverka just nu är magisk.

Ditt flow: Ärliga intentioner!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Den här veckan finns det utrymme för att få mer av något som du länge önskat. Dels kan det betyda mer cash, ett större ansvar eller att du boosta ditt självförtroende. Du befinner dig i en process där du tvingas skala bort allt som är onödigt och oklart. Det här kommer bli din största vinst och du kommer börja förvandlas.

Ditt flow: Lyssna på ditt hjärta!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du kommer ta ett större kliv den här veckan och gå mot det överflöd som universum faktiskt erbjuder dig. När du litar på att saker går din väg inser du vilka fördelar som funkar bättre än förväntat. Du ska fokusera på att skina i ditt eget körfält och strunta i vad som händer bredvid.

Ditt flow: Dina drömmar vägleder dig!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Ta den tid du behöver på egen hand den här veckan kära Vattuman. Energin är nästan elektrisk och dina stora önskemål ligger inom ditt grepp. Du blir medveten om vilken strategi som är mest lämpad för att nå den framgång du vill. På jobbet/ i skolan kommer du vara den som tar en tydligt ledande roll.

Ditt flow: Din status!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du märker starkt den här veckan att en ny början är rundan hörnet. Du kan ha tvingats släppa vissa drömmar, tankesätt och även personer. Det som händer är att du sakta men säkert inser att saker har en mening. Detta inspirerar dig till att sikta högt. Det är en rolig och expansiv energi som till och med kan förtrolla dig.

Ditt flow: När du vågar!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!