Baaam horoskop vecka 47

Läs ditt horoskop för vecka 47 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 47 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Starta upp veckan med att engagera dig i dina intressen, talanger och framför allt det som du tycker är roligt. Omge dig med personer som pushar och lyfter dig. Du får massor med energi till att våga hantera dina djupare känslor och behov. Nu finns det liksom inget val. Du vill utvecklas och hitta din inre power.

Ditt flow: Du är medveten om vad du gör!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Satsa på att lägga mer fokus på ditt hem, din familj och det som får dig lugn, särskilt när vi inleder veckan. Skapa en oas eller en egen bubbla som du är bekväm i. Nu drar du dig nämligen inte för att vädra din åsikt och det kan få konsekvenser. Så klart ska du uttrycka dig, men va beredd på att kompromissa.

Ditt flow: Din vilja är av stål!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du får räkna med en vecka som innehåller action och full fart. Den drar igång med att din telefon och sociala kanaler går varma. Mycket kommunikation och grejer att styra upp. I och med detta blir du extra taggad på att strukturera och planera din vardag, för att orka och hinna med. Du börjar inse att du måste prioritera.

Ditt flow: Du är uppskattad!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Gör det som behagligt som möjligt för dig och underlätta vad du kan när vi kickstartar den här veckan. Du ser till att saker blir gjorda och du trivs med att kunna slappa efteråt. Det händer en del i ditt liv nu. Tänk på att ha tillit till det som sker och att nya vägar är redo att börja trampas på.

Ditt flow: Bra läge för healing!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Veckan kickar igång genom att du kastar dig rakt in i projekt eller situationer som du själv ser till att skapa. Du har självförtroendet med dig i allt du gör vilket underlättar alla steg framåt. Aktiviteter i din bostad blir aktuella. Kanske har du en renovering på gång eller funderar du på att flytta.

Ditt flow: Du är tursam!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Se till att få en mjukstart på den här veckan. Din motivation är inte på topp utan du får verkligen peppa dig själv för att få saker gjorda. Men redan från onsdag är du på g att ta itu med precis allt som händer och sker runt omkring. Då går din telefon/mail på högvarv. Det blir socialt med vänner och festligheter.

Ditt flow: Lita på din feeling!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Det är nätverk och vänner som står på din agenda när vi inleder den här veckan. Du trivs att tillsammans med andra engagera dig i olika saker. På sociala medier kan du lätt nå ut om det är något du vill försöka påverka. Annars är det händelserikt på flera områden samtidigt och du jobbar med att nå alla delmål.

Ditt flow: Du kan snacka dig till det du vill ha!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

I början på veckan är det ett bra läge för att följa upp dina mål. Du är ambitiös och vill framåt till varje pris. Det är viktigt att du lägger energi och fokus på rätt saker. Se upp så att du inte stressar på i onödan. Too much kan göra att du istället blir sjuk. Använd din power till de saker som du verkligen brinner för.

Ditt flow: Ingen sätter sig på dig!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det blir en alldeles utmärkt start på din vecka där du ser allt från den ljusa sidan. Du känner dig inspirerad och vill lära dig nya saker. Passa på att vara spontan, följa med på något du kanske inte brukar. Det börjar gå upp för dig också vad som skäl av din energi. Din tid är begränsad så välj med eftertanke vad du vill göra.

Ditt flow: Du har god smak!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du har chansen att påverka både personer och situationer mer än du tror, särskilt när veckan kickar igång. Du är modig och vet vad du vill ha. Räkna med att få engagera dig mer i gruppaktiviteter, delta i diskussioner och testa nya smarta alternativ för att effektivisera. Du använder dig av grejer på ett smart sätt.

Ditt flow: Du gillar läget!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Veckan startar upp med goodvibes i dina mest betydelsefulla relationer. Nu har du möjligheten att påverka ert förhållande eller det ni har tillsammans. Lyssna efter vilka behov personen har. Annars satsar du ordentligt på ett jobb/skolprojekt och det tar mycket av din tid. Så länge du tycker om det du gör blir det lyckat.

Ditt flow: Nya människor!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en grym inledning på din vecka när du väljer att se till dina behov. Din kropp mår bäst av rutiner, bra mat, träning och god sömn. När det är på plats kan du leva livet och det gör du. Spännande saker är på väg in i ditt liv och framför allt i din vardag. Ge dig hän och släpp på saker du tror att du måste.

Ditt flow: Du har pondus!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!