Läs ditt horoskop för vecka 47 2020 här

Läs ditt horoskop för vecka 47 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fyrtiosjunde vecka här.
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det finns ingen anledning för dig att köra på i gamla hjulspår eftersom du har möjlighet att börja om, på vilket sätt du än behöver. Betydande förändringar som drar dig bort från rutiner lockar mest. Du blir påmind om att livet inte är mer spännande än du gör det till. Säg bara JA till det som känns helt rätt för dig.

Ditt flow: Välj din egen väg!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan erbjuder dig att våga ställa frågan: vad skulle jag göra mer av i livet om inte rädslan stoppade mig? Nyckeln är att inte låta dig begränsas av andras åsikter utan låta ditt naturliga jag får uttrycka sig. Du måste inte dela dina tankar med alla men låt dina närmaste få en glimt av dina djupare funderingar och känslor.

Ditt flow: Ta emot!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Veckans vibbar är kraftfulla och pekar på att du tillsammans med andra kan göra den förvandling du vill ha. När du trivs med det du gör, inspirerar du också dina vänner eller andra människor runt dig. Du speglar dig själv genom dina relationer och just nu kan du ta ett viktigt förhållande i en ny riktning.

Ditt flow: Kärlek!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Kicka igång veckan med en tydlig struktur kära Kräfta. Nu mår du som bäst av att ha saker organiserade, en plan eller översikt hjälper dig enormt. Du kan få support på jobbet/ i skolan och få mer tid över till exempelvis kärlek och romanser. Det pirrar i magen och du upplever känslor som härligt intensiva.

Ditt flow: Kreativitet!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Ditt bästa medel just nu är att vara närvarande och att skratta. Du har lust att göra olika saker eller dra igång projekt och eftersom du tvingas att tänka i nya banor blir det kreativt och inspirerande. Det blir svårare för dig att fokusera på dina måsten, mindre tid till det du ”borde” men vad gör det?

Ditt flow: Egenvård!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

I veckan får du chansen att kika på ditt förflutna och det kan väcka olika känslor hos dig. En del vill tydligt vidare medan en annan kan sakna det som varit. Det är läge att du litar på din egen feeling och syftet med det du gör. Din nyfikenhet är det som tar dig till nya plattformar och som upptäcker nya detaljer.

Ditt flow: Humor!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du börjar få klarhet angående vilka aktiviteter du konsekvent vill ge din tid, energi och uppmärksamhet åt. Du vet också vilka du vill göra saker tillsammans med och om det finns andra personer du borde försöka bonda mer med. Just nu är det lite lättsammare i sinnet och du vet hur viktigt det är att själv fokusera ”rätt”.

Ditt flow: Nyfikenhet!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Skäm bort dig själv den här veckan kära Skorpion. Gör dig mer lättgänglig, mer fri i dina tankar och öppna för nya sätt att älska. Du kommer bli överraskad över hur easy livet och kärlek kan vara när du släpper dina egna begränsningar. Och när det kommer till dig, låt det då komma utan misstankar.

Ditt flow: Din image!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det finns mindre behov av att tänka över saker den här veckan. Du är mer spontan, mer peppad och du vet att allt i slutändan handlar om din egen attityd och inställning. Lyssna på ditt hjärtas önskningar och låt dig ledas närmare dina drömmar. Du håller ett högt tempo och vet vad du vill ha.

Ditt flow: Konst!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan kommer lägligt för din del eftersom den ger dig en chans att relaxa. Du blir medveten om vad som dränerar din energi och vilka personer som faktiskt är energitjuvar i ditt liv. Håll ett öppet schema så att du har tid för djupare reflektioner. Personer som är givande för dig får en möjlighet att söka upp dig.

Ditt flow: När du slutar begränsa dig!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du har jobbat hårt och från och med nu passar du på att ta saker lite mer smooth kära Vattuman. Dina vänner och intressen är högst på priolistan. Ditt engagemang för grejer vaknar till liv och en helt ny vibe kommer över dig. Med endast små ansträngningar når du de mål som du hoppats på.

Ditt flow: Nätverka!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

I veckan ser du till att lägga en grund för en period framåt kära Fisk. Du är motiverad och ambitiös inom karriär/skola eller business. Frågor som om du är på rätt väg kan uppta din tid. Oavsett så vet du att det finns en öppning för dig, om du verkligen vill. I kärlekslivet kan det bli äventyrligt och spontana händelser berikar dig.

Ditt flow: Du tror på dig själv!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!