Baaam horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 48 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 48 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det kan bli en snabb förändring i ditt liv när det gäller din ekonomiska situation. Du kan behöva tänka om och öppna upp för helt nya vägar. Det är läge att börja se över dina visioner. Vad vill du lära dig mer om? Hur vill du egentligen leva ditt liv och med vilken inställning? Börja utforska alternativ.

Ditt flow: Det du fokuserar på får du!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

En oväntad vändning kan ske i början på veckan, speciellt kopplat till dina viktiga relationer. Du kan också få intresse för någon out of the blue. För övrigt är det utvecklingsmöjligheter på gång hos dig och ett inre arbete. Din sexualitet kommer betyda mer för dig nu och framåt. Vilka är dina behov?

Ditt flow: Du våga möta dig själv!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Inledningsvis kan du få justera lite i dina rutiner och tänka till. Stressa inte i onödan över sånt du inte kan påverka. Den här veckan är trots allt starten på ett nytt kapitel gällande kärlek och nära relationer. Du har alla chanser att få det som du önskar. Pusha dig till att våga öppna upp om hur du känner.

Ditt flow: Du är tilldragande!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Hastigt kan du få ändra fokus från något du tycker om att göra för att istället hjälpa andra. Du mår bra av att få känna dig behövd men inte utnyttjad, tänk på det. Nu har du massor med energi att lägga på att få till en härlig vardag. Vad saknas och vad kan du vara utan? Var uppriktig i dina behov och önskemål.

Ditt flow: Du är produktiv!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Något kommer i din väg som du plötsligt behöver ta hand om. Var öppen för att hitta nya strategier och tillvägagångssätt. Veckan kickar annars igång med att du inspireras till lek och nöjen. Du inser vad du måste göra för att ha en roligare vardag. Din inställning och attityd är allt när du väl sätter fart.

Ditt flow: Du får den uppmärksamhet du önskar!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Tänk på hur du uttrycker dig och välj dina ord noga i början på veckan. En plan eller ett möte kan ta en helt annan vändning än vad du tänkt. Nu kommer du in i en period där det är riktigt bra att ta tag i mysfaktorn i ditt hem. Satsa på en ny inredningsdetalj, piffa och få ditt hem att kännas mera du. Du kan också tänka på en flytt.

Ditt flow: Du gör saker helhjärtat!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Inled veckan med att se över inkomster och utgifter. Det blir lätt att pengarna rinner iväg på det du tycker är vackert. Nu är en grym tid för att börja ifrågasätta ditt eget mindset. Vad matar du dig själv och hur stort vågar du drömma? Bara ditt sinne sätter stopp för vad som är möjligt för dig, glöm inte det.

Ditt flow: Du är otroligt charmig!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du och dina närmaste har inte alltid samma åsikter. Det är inget att bli triggad av, se det som att ni vidgar varandras vyer istället. Satsa på att nå dina ekonomiska mål nu. Du har ett fantastiskt flöde när det gäller att nå materiella önskemål. Även din arbetsmiljö kan förändras till det bättre.

Ditt flow: Känn tillit!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det är till din fördel att ta uti med eventuella underliggande grejer när veckan drar igång. Vänta med att agera på dina impulser. Nu riktar sig en helt ny energi in i ditt liv dessutom. Du får möjligheten att verkligen skapa det liv du vill leva. Låt ingenting stoppa dig från att komma på rätt väg.

Ditt flow: Du är där det händer!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du och andra personer kan ha en diskussion där ni inte alls drar åt samma håll. Fråga dig själv om det är värt ha köra en dragkamp eller släppa taget. Det är så mycket fint och nästan magiskt som livar upp inom dig. Du börjar se över vad som är viktigt att behålla och vad du kan låta gå, för alltid.

Ditt flow: Rensa och rena dig själv!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

På jobbet eller skolan finns det saker som du lätt kan bli frustrerad av. Tänk på att det är ett val hur du bemöter situationer. Det är annars en utmärkt tajming för att se över din moodboard. Vilka är dina långsiktiga drömmar och planer? Kan du göra något litet varje dag för att komma närmare det du hungrar efter?

Ditt flow: Positiva saker väntar!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Rikta din energi på de saker och sammanhang som funkar för dig. Stressa inte upp dig i onödan. Du går in i en period där det blir fokus på dina ambitioner och mål. Tankar som om du har valt rätt yrke eller utbildning kan dyka upp. Viktigt att du är ärlig mot dig själv och ändrar riktning om det krävs.

Ditt flow: Människor uppskattar din drivkraft!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!