Läs ditt horoskop för vecka 48 2020 här

Läs ditt horoskop för vecka 48 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fyrtioåttonde vecka här.
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Din drivkraft är ditt ESS den här veckan. Du kan få ett ordentligt support från en person med starkt inflytande. En position du vill nå eller annan typ av framgång, du ger liksom inte upp. Någon tar dig under sina vingar men du vet att du själv måste göra jobbet. Lös de oklarheter som dyker upp i en relation, innan någon blir för tjurig.

Ditt flow: Energi!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Veckan ger dig den där extra kicken och motivationen att låta dig inspireras av dina känslor och av det som kommer upp. Du ser till att skapa space för något nytt kan man säga. En betydelsefull relation guidar dig längs vägen. Lyssna och va uppmärksam på de tips du får, kanske i förbifarten.

Ditt flow: Rensa bort onödig skit!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt engagemang för något väcks till liv igen och du känner en starkare samhörighet med vissa människor och grupper. Det kan komma ett underbart tillfälle som du snabbt måste hoppa på, utan att tänka så mycket. En ny väg och en annorlunda resa framåt är vad du behöver allra mest.

Ditt flow: Teknikens möjligheter!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du har helt nya förutsättningar gällande att sätta upp nya mål kring karriär/plugg eller business. Din motor går inte att stoppa och du vet precis hur du ska komma dit du vill. Det kan uppstå en flirtig vibb mellan dig och en person som du tidigare inte uppmärksammat. Spännande och kul!

Ditt flow: Lösningar!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan får du upp farten i livet och du har en tydlig vision framför dig. Din livsstil och dina val hamnar i blickfånget på ett nytt och fräscht sätt. Här är det den ena idéen efter den andra som kläcks. Planer på hur du kan göra för att arbeta/plugga hemifrån kan verkligen gå vägen.

Ditt flow: Äventyr!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du söker svar på många frågor, i stort och i smått men det är först nu som det börjar klarna och landa hos dig. Din vilja att utvecklas och att komma framåt med dig själv driver dig i rätt riktning. Du kan ha intressanta upplevelser, skapa nya kontakter vilket leder till att vardagen känns betydligt mer peppande.

Ditt flow: Personlig utveckling!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du om någon vet vägen mot framgång och hur du ska lyckas få det du vill ha men nu är du inte i det läget att du kompromissar. Har du en tanke, en plan så ser du till att den blir av. Däremot tar du gärna emot andra expert råd men du plockar endast ut gobitarna. Någon kvinnlig figur i ditt liv kan ha något viktigt att förmedla.

Ditt flow: Pondus!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Din motivation kring det mesta kan ha sviktat och inget har känts helt hundra att genomföra. Nu vaknar en helt ny sida hos dig. Det du vill ha nu är en bättre struktur, inom i princip allt. Bättre matvanor, träningsvanor och ordning. Gör upp ett schema om det behövs. Du har alla förutsättningar att lyckas.

Ditt flow: Wellneståget!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du riktar ditt fokus den här veckan på de saker som gör livet lite roligare och lite galnare. Du är samtidigt medveten om din påverkan på andra och hur du ska få den uppmärksamhet du önskar. Intressen, kärlek och humor är din prio. Ett långsiktigt projekt kan ta fart och du trivs med din plats.

Ditt flow: Flirtar!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Om du känt att du varit tvungen att lägga locket på för andras människors skull är det nu slut med det. Ta de initiativ du vet att du måste. Du är ingen som gillar att stå och stampa, du ska vidare. Dina vänner ser dig och kan öppna upp för nya möjligheter. Gå med i en grupp eller engagera dig i något som ligger nära hjärtat.

Ditt flow: Medvetna känslor!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Satsa på att hitta nya kanaler för att söka ny och fräsch inspiration, du behöver det i höstmörkret för att håll igång din egen låga. Du kan hamna i en annan miljö, med andra personer och bara där har du något att suga åt dig av. Framtiden och hur du vill måla upp den upptar en del av dina tankar. Håll utkik efter tecken.

Ditt flow: Nöjen!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du börjar bli på det klara med att beta av olika delmål som hängt över dig. Gör upp en to-do-list för att sedan kunna landa i att koppla av. Det är spännande förändringar på gång hos dig. Du söker dig till äventyr och till det som är okänt och annorlunda. Kliv utanför din komfortzon nu och gör det du bara vågat drömma om.

Ditt flow: Medvetna handlingar!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!