Horoskop Baaam vecka 49

Läs ditt horoskop för vecka 49 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 49 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Använd veckan till att se vilka människor du har runt dig som är villiga att supporta din väg framåt. Det kan till exempel vara någon med inflytande, någon som redan avklarat den resa du vill göra. Det händer nya och spännande saker i ditt liv. Du ser över vad som faktiskt intresserar dig och du testar mer än gärna något nytt!

Ditt flow: Du har pondus!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du lyckas hitta vägar för att nå fram till viktiga personer och gemensamt löser ni saker som leder till ett win-win. Fokusera på dig själv, på det som stärker dig och ditt självförtroende. Vad behöver du förändra för att lyckas med det du vill? Perspektiv från olika håll kan underlätta för dig. Du blir inspirerad.

Ditt flow: Att du tror på det du gör!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Nu har du motivationen för att utveckla dig själv, din kropp och ditt inre. Du får ett enormt utbyte av att spegla dig i andra människor. Det är ett bra tillfälle att titta på dina djupare relationer för att se vilka du dras till och varför. Du är öppen för att släppa in nya personer i din vardag och det kan bli riktigt fint.

Ditt flow: Lita på det du känner!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Nu kan du få med någon som betyder mycket för dig i ett viktigt projekt. Du lyckas hitta en bra balans mellan nöjen, arbete/skolan och att ta hand om dig själv. Dina relationer hamnar lätt i fokus och du som singel har flera fördelar nu. Du minglar och knyter nya kontakter, riktigt härligt.

Ditt flow: Gå på tillställningar!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan är det lägligt att ägna dig åt en egoboost. Kör ett hemmaspa där du fixar allt från topp till tå. Du behöver bland annat lyssna på din kropp. I övrigt är du väldigt driven. Du kastar dig passionerat in i projekt och det kan ta dig riktigt långt. Uppmärksamheten du får kommer du älska.

Ditt flow: Du tar hand om dig!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Spontana grejer tillsammans med dina vänner kan verkligen förgylla den här veckan. Du tar för dig, uttrycker vad du tänker och känner på ett helt annat sätt. Det bästa vore om du kunde få lite av allt det som du behöver just nu. En sida av dig har en softare inställning och den andra vill ha mer koll på läget.

Ditt flow: Du har självförtroende!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Passa på att köpa dig den där fina inredningsdetaljen som du gått och spanat på. Du mår bra av att hänga i lugna miljöer, med din familj och nära vänner. Det är för övrigt en vecka med ett flertal händelser på gång. Du har chansen att sälja in dig själv och visa upp din charmiga sida.

Ditt flow: Du är känslosam!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Ju mer proaktiv du är, desto större är dina chanser att faktiskt lyckas med det du drömmer om. Dina vänner kan bidra till att du upptäcker något du inte tidigare tänkt på, de kan knäcka en idé eller introducera dig för ett helt nytt och inspirerande ämne. Du vet precis vad du måste göra för att ta dig från punkt A till punkt B.

Ditt flow: Enjoy the ride!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Nu har du möjligheten att verkligen påverka de saker som händer i ditt liv. Du har modet att agera på impulser och du vet vilken väg som är den rätta för just dig. Någon kan ge dig sitt förtroende vilket kan öppna upp för ett nytt kapitel. Var uppmärksam på vad du behöver ge upp för att låta något annat komma i din väg. Bromsa takten då och då.

Ditt flow: Du vet ditt pris!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Under hela veckan kommer du märka att det går smidigare för dig att nå dina målsättningar. Använd dina vänner och det nätverk du har för att finslipa på dina projekt. Du kan träffa nya personligheter som ger dig en positiv utveckling. Människor som kanske lever på ett annorlunda vis och som får dig att se över dina egna planer.

Ditt flow: Du är galet attraktiv!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Lägg inte för mycket fokus på de saker du inte kan påverka eller på det som sker bakom kulisserna. Det finns en större mening med det som händer och du ska se att de alternativ som dyker upp för dig blir de bästa i slutändan. Du är populär i din omgivning och där finns massor med support att hämta. Boka in roliga saker med dina vänner.

Ditt flow: Lyssna på dina nattliga drömmar!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Detta är en viktig period i ditt liv där du kan växa på flera olika plan. Du kan också inse vilka situationer som inte känns aktuella längre och släppa dem. En resa, utbildning eller livsstil kan vara det som tar mest din tid. Hur tar du vara på dagarna och hur vill du egentligen leva? Dina chanser att kunna förändra saker ökar.

Ditt flow: Hitta nya vänner!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!