Läs ditt horoskop för vecka 5 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets femte vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kan du ha ett heart to heart-samtal med någon som också hjälper dig att lossa dina egna issues och föreställningar. Ta dig tid att lyssna på vad den andra har att säga och var öppen för en förändring. Energin handlar även om att förlåta och ta sig vidare. Upplevelsen kan bli riktig fin.

Ditt flow: Nya äventyr!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Det finns det inget rätt eller fel när du försöker treva dig fram till vilka beslut som måste fattas. Det som ger allra mest är ärliga diskussioner med vänner eller personer som har liknande drömmar som du. En utmärkt vecka för att manifestera precis det du vill ha. Stjärnorna kan presentera en ny väg för dig.

Ditt flow: Din vilja är makalös!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan kan du känna att nya dörrar öppnas för dig. Du kanske inte just nu tydligt kan se målet men vibbarna är positiva och du har en avslappnad inställning. Om du är konstnärligt lagd kan det vara kopplat till din talang eller att du testar dina egna vingar i något nytt projekt.

Ditt flow: Du vinner diskussioner!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan inser du att du väljer din egen verklighet, vilket också betyder att du är brutalt ärlig mot dig själv om det du har framför dig. Din reaktion kan vara impulsiv men faktiskt mer sann än någonsin. Du kan behöva en livscoach att bolla framtiden med. Din fingertoppskänsla är outstanding.

Ditt flow: Organisera!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du är medveten, uppmärksam och extremt intuitiv just nu. Veckan kan vara full av aha-moments och vissa ögonblick kanske du aldrig glömmer. Tacka nej till allt som enbart tömmer dig på energi. Sätt gränser med vänner, familj, kollegor och kärleksrelationer när du behöver. Rikta uppmärksamhet mot dina intressen!

Ditt flow: När du följer din passion!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Förbered dig på att aktivera ditt kärleksliv den här veckan. Särskilt om du har förnekat dina verkliga känslor för någon. Att vara närvarande är nyckeln till all magi och det kommer du märka. Släpp negativa tankar och låt dig svepas med. Detta är helt enkelt början på något som du sent glömmer.

Ditt flow: Din känslighet!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Satsa på att både vara support för andra men också att våga be om det själv. Nu finns det fantastiska fördelar av att ge och ta. Du mår bäst när du kan glädja någon annan. Välgörenhet eller något liknande skulle kunna få dig in på ett nytt spår i livet. Du lyckas möta nya människor som inspirera dig.

Ditt flow: Din attityd!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan kan nästan kännas ödesmättad och du kommer älska det. Nu handlar det om att tillåta dig själv att få vara med om sann kärlek. Låt betydelsefulla personer få veta vad du känner utan att spela cool eller se vad de har att säga först. Du själv är trots allt viktigast.

Ditt flow: Du tar ledningen!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det kommer finnas stora chanser till att verkligen fördjupa vissa band som du har med vänner, familj eller en kärlek. Du öppnar mer än gärna upp för att connecta och det finns inte heller utrymme för att döma någon. Nu kan du också hitta ditt drömboende eller en inredningsdetalj som du letat efter.

Ditt flow: Du har energi!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

I veckan kommer din tankeprocess definitivt att lysa upp. Du har en mjuk ton i ditt sätt att kommunicera vilket du så klart ska dra fördel av. De här är en superbra vecka att verkligen grotta ner dig i inspiration, nyheter och sociala medier. Ta till vara på ögonblicken eftersom mycket händer i förbifarten.

Ditt flow: Du har stil!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Nu i veckan kan du få ett nytt sätt att se på dig själv, särskilt i relation till andra. Du kan börja uppskatta dina mjukare värden mer och bli lyhörd för dina behov. Låt någon skämma bort dig. Du njuter av musik, konst och av allt som är vackert. Din omgivning gillar din chill-attityd.

Ditt flow: Du har det där!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Ta några djupa andetag och återställ dig själv den här veckan. Det kan kännas oklart vart du ska sikta men på flera plan handlar detta om en omvandling inom dig. Hela din aura är magisk och människor du möter nu har inte en chans att motstå dig. Du uppmuntras att dela med dig av dina känslor.

Ditt flow: Du är genuin!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!