Baaam horoskop vecka 50

Läs ditt horoskop för vecka 50 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 50 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det kan ligga en del press i luften när det kommer till att nå vissa mål. Men om något inte funkar för dig, byt strategi. Det kanske är det bästa du kan göra. Nu kan du knyta ihop säcken och samla dina tankar på ett strukturerat sätt. En nyhet som ger dig helt andra förutsättningar kan komma ur det blå.

Släpp taget om: Ett negativt mindset!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Din utbildning, en kurs eller ett ämne du vill lära dig mer om kan kännas nästan övermäktigt. Du behöver hitta ett sätt att fokusera och tänka nytt. En äldre person kan ge dig riktigt kloka ledtrådar så att du hamnar på rätt spår. Det är lämpligt att göra upp en klar och tydlig budget att följa nu inför julen .

Släpp taget om: Dålig självkänsla!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan bli tvungen att ta ett stort beslut den här veckan. Om saker är oklara och du inte vet åt vilket håll du ska rikta din energi, passa på att ta hjälp av någon som du vet supportar dig och dina val. Uppmärksamhet kommer riktas åt ditt håll. Du får chansen att avsluta ett kapitel för att skriva ett nytt.

Släpp taget om: Det som varit!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan kan leverera utmaningar till dig på olika sätt. Dina viktiga relationer är ett hett ämne. Frågan är vad du själv tänker om framtiden här. Du börjar inse att livet handlar om så mycket mer och att det som betyder något är vad du själv faktiskt vill. Underbar insikt.

Släpp taget om: Mönster och negativa beteenden!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Om du inte har lyckats göra dig själv till prio ett den senaste tiden kommer det ikapp dig nu. Du kan behöva strukturera upp mer kring ditt egna välmående och de saker som stärker dig. I veckan blir det fokus på gruppaktiviteter och på sociala medier men också på dina egna drömmar om framtiden.

Släpp taget om: En plan som inte är aktuell!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du kan ifrågasätta dig själv, din passion, ett intresse eller känslor för en person du tycker om. Dina kritiska ögon kommer fram, uttryck det på ett konkret sätt. Nu kan du äntligen ha kommit i mål med en uppgift eller ett uppdrag. Någon kan verkligen se vad du går för.

Släpp taget om: Otydliga mål!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Den här veckan kan du få rycka in som back up för någon i din familj eller en nära vän. Även du själv kan vilja ha support och guidning i vissa frågor. Nu kan gamla föreställningar äntligen lossna om ”hur du borde” leva ditt liv. Lita på din egen resa och på den utveckling som kommer med dina beslut.

Släpp taget om: Att du inte skulle våga!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Din medvetenhet kring hur du bemöter människor, hur du uppfattas och sättet du kommunicerar på blir väldigt tydligt för dig. I veckan kan du ta tag i en rad olika saker, bland annat det som du delar med andra, din egna personliga utveckling och känslor som ligger under ytan. Du har kraften att förändra och gå vidare.

Släpp taget om: Känslomässiga blockeringar!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

En situation som uppstår kan bli något påfrestande för dig, speciellt om du kopplar ihop den med ditt självvärde. Veckan kommer belysa det som inte alltid syns i relationer. Någon i ditt liv kan känna sig undanskuffad eller du kan känna själv att ”nu är det nog läge att dra vidare”. Var sann mot ditt hjärta.

Släpp taget om: Människor som inte förtjänar dig!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du kämpar med ditt självförtroende eller din förmåga att ta initiativ när veckan kickar igång. Det går inte att alltid att leverera på topp, även om du vill det. Se över dina dagliga rutiner och vanor nu. Det är en utmärkt tid för att rensa upp i röran och få stenkoll på läget. Kanske väljer du att testa en annan livsstil.

Släpp taget om: Att prestera!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

I början av veckan kan du uppleva att du är begränsad på något sätt. Att du inte kan uttrycka känslor eller kreativitet på de viset du hade önskat. Låt det vara tomt ett tag. Det kommer lossna och du hamnar i betydligt festligare sammanhang. Nöjen, tillställningar och romantik är vad som ligger framför dig.

Släpp taget om: Dig själv!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Nu kan du känna dig något missförstådd eller att saker inte går enligt dina planer. Ta ett steg tillbaka och stressa inte upp dig. Lägg ditt fokus på din familj och dina närmaste vänner. Någon kan vilja prata upp eller dela något väldigt stort med dig. Du själv kan ha tankar på att flytta eller göra en förändring hemma.

Släpp taget om: Ditt förflutna!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!