Skyttens horoskop vecka 50 år 2020.

Läs ditt horoskop för vecka 50 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets femtionde vecka 2020 här.
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Veckans innehåll blir lärorikt på många sätt kära vädur. Dina levnadsvillkor kan förändras och något från det förflutna kan bli intressant igen. Det som sker nu är bara början och det är läge att faktiskt stå upp för dina val. En relation kan intensifieras och ge dig den där kicken som oftast saknas.

Ditt flow: Äventyr!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan har med sig en känsla av easy going och du hakar snabbt på där. Du är mer villig att titta på dig själv och på vad du kan förändra i din inställning för att saker ska bli smidigare. En annan värld kan öppnas upp när du väl fastnar i något spännande. I kärleken handlar det om att släppa förväntningar och våga.

Ditt flow: Ge dig det du vill ha!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Nu kan du ramla rakt in i händerna på något som känns riktigt välkomnande. Allt från en dejt, ny vän till en partner in crime. Något är bekant i en situation och som får dig att smälta. Det är i gemenskapen med andra som du just nu kommer till din rätt. Du kan skapa intressanta relationer via dina sociala kanaler.

Ditt flow: Du glänser!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du kan ha ignorerat ett projekt, en känsla eller annat som nu äntligen börjar få fart. Det handlar om att få saker gjorda. Du gör bäst i att be om support, om att berätta dina behov och tillåta att bli omhändertagen. Allt går förvånansvärt enkelt när du drar i de trådar som är viktiga för dig.

Ditt flow: Passion!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

I veckan tar du till precis alla medel för att livet ska hålla den nivå du önskar. Du gör din vardag lite roligare, piggar upp dig själv och din omgivning genom att sprida ditt glada humör och du inser vilken effekt det har, även på dig. Du har bestämt dig för att åtminstone inte begränsa din egen livsfilosofi.

Ditt flow: Känn dig levande!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

För dig som lever ihop med någon, antingen kärlek, förälder eller vän, handlar veckan om att hitta smarta gemensamma lösningar. Eftersom alla spenderar mer tid hemma behöver du hitta ditt eget space att kunna koppla av på. Unna dig att köpa någon mysig inredningsdetalj för att få till den rätta stämningen.

Ditt flow: Ta initiativ!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

För dig är det helt uppenbart vad du söker för att få det där pirret i magen kära Våg. Du vill prata om känslor, om vad som inspirerar och om ämnen som gör dig ännu mer nyfiken. Välj de personer och sammanhang som också möjliggör den bild du målar upp. Du har drivet att följa din egen linje nu.

Ditt flow: Bolla idéer!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

En tidigare inkomstkälla kan bli aktuell igen om du vill utöka din kassa kära Skorpion. Pengar kan få dig att vilja satsa på något, kanske aktier eller andra tillgångar. Va uppmärksam på de erbjudanden som dyker upp. Du har verkligen medvind i kärlek så va öppen och mottaglig.

Ditt flow: Din charm!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det gäller att du tar för dig den här veckan, att du håller dig framme och visar vad du går för. Ibland måste du påminna dig själv om ditt eget fokus. Du har lätt för att halka in på olika på spår men nu kan du få chansen att göra det där som känns helt rätt i hjärtat. I relationer taggar du ner och visar dina innersta känslor.

Ditt flow: Allt går som du vill!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Den här perioden lyser upp de delar av livet som du kan behöva justera kära Stenbock. Du tvingas sålla, vara hård men också ärlig. Det är faktiskt ren magi när du väl är ute på andra sidan. Du får upp ögonen på det som måste försvinna. I kärlek är du beredd att testa något nytt och fräscht.

Ditt flow: Meditera!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Veckan känns lättsammare än på länge och du bonda med människor som är intressanta på olika sätt. Ni kan ha liknande drömmar vilket leder in dig på andra vägar. Du tänker om och inser att just nu måste du förhålla dig och vad blir bäst då? Saker du inte räknat med kan få dig genuint glad.

Ditt flow: Power!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du kan ha saknat mål och mening emellanåt men det börjat bli tydligare för dig hur du ska fokusera, vart du ska rikta dina krafter. Någon kan vara en push för dig eller så har du en plan att fullfölja. I relationer är du redo att tro på ett förhållande som kanske är på distans eller som varit knepigt på något vis.

Ditt flow: Du kan påverka!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!