Baaams horoskop vecka 51

Läs ditt horoskop för vecka 51 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 51 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med att du har en stark drivkraft och lust att fokusera på något du verkligen brinner för. Du är motiverad och engagerad till tusen. Det blir även lätt för dig att få med andra, kunna dela ut uppgifter och se till att saker och ting görs effektivt. Försök få ordning och koll på det du har framför dig.

Ditt flow: Du utmanar!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

När veckan drar igång blir det viktigt för dig att piffa den miljö du befinner dig i. Det kan vara hemma, på kontoret eller i skolan. Du kommer få ett stort behov av att ge uttryck för hur du känner. Det kan vara genom konst, att skriva eller berätta något från hjärtat. Nya människor kan lägga märke till dig och skapa helt andra vägar framåt för dig.

Ditt flow: Du har tur!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du har intressanta grejer att vänta när den här veckan rullar igång. Möten, diskussioner och sociala medier tar mycket av din tid. Du kommer behöva utrymme för att också bara slappna av. Bjud över vänner eller familj för att gemensamt laga mat eller för att plöja en serie.

Ditt flow: Djupdyk i spännande ämnen!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du startar upp veckan med ett sug efter att shoppa snygga och lyxiga detaljer till dig själv, allt från kläder till andra prylar. Det finns en öppenhet hos dig nu för andra att kunna ta kontakt. Där bjuder till en hel del. Ditt flirtiga sätt och humör gör dig otroligt charmig och konkurrenskraftig. Saker du uttrycker låter riktigt bra i andras öron.

Ditt flow: Det är romantik in the air!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Veckan handlar om dig, vem du är utåt, vem du vill vara och vilken stil och attityd du känner håller i längden. Du dras in i projekt, men vilken roll spelar du? Du är bra på att pusha dig själv framåt och du är totalt orädd för att anta utmaningar. Du lever precis det liv du vill leva och du skapar magi.

Ditt flow: Du tar ansvar!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

När det är måndag märker du direkt att du behöver hitta din energi och särskilt din lust och motivation. Det bästa du kan göra är att bara ta det smooth så ska du se att det alldeles strax smäller till. Då finns det plötsligt ingen som kan stoppa dig från att göra exakt det du själv vill och önskar. Tillsammans med dina nära vänner kan du få goda råd och hjälp på traven.

Ditt flow: Ju glammigare desto bättre!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Börja veckan med att kika på dina sociala medier, hur du använder dina kanaler och på vilket sätt du kan utveckla dina önskemål. Du är kreativ och uppfinningsrik till tusen. Skriv gärna ner dina idéer och tankar i en mindmap. Se också till att skapa dig utrymme för ett extra yogapass i mitten på veckan, en lugnare meditation eller en långpromenad.

Ditt flow: Hur du tar in din omgivning!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Måndagen är din ambitiösaste dag och du vet vad du måste göra för att nå dina mål på sikt. Ta kontakt med någon du vet har en chans att påverka även din framtid. Du lyckas knyta nya relationer och till och med viktiga kontakter. Någon som kanske inte alls känns ”rätt” kan vara den som sitter med esset i rockärmen. Ha en ödmjuk inställning.

Ditt flow: Du kan styra dina tankar!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du har fullt upp med att hitta en livskvalité som passar dig. Det duger så klart inte med vad som helst men frågan är ju vad som gör dig allra lyckligast i längden. Du har en del tankar kring framtiden och hur du vill att den ska se ut. Dina mål blir tydligare och nu ska du se till att du kommer på rätt väg. Tänk på att du har alla möjligheter att påverka själv.

Ditt flow: Pengar och jobb!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

När veckan kickstartar är det du som vill ha ut mer av livet än bara vardag. Du förstår att det bara är du som kan göra dina val eller se till att saker händer. Därför är du också mer bestämd med vad som får ta plats hos dig. Din inställning är att börja göra istället för att planera allt så himla väl. Ta risker, va modig och följ ditt hjärta. Det är värt något.

Ditt flow: Du är het!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan genom att höja ribban i någon utav dina allra mest betydelsefulla relationer. Eftersom du har en tanke om vad det är du vill ha kommer det gå smidigt för dig. Överlag är du bra med personer du träffar och det ger dig också vissa fördelar. Du är inte rädd för att dela med dig av dina planer vilket vips kan öppna upp för ett helt annat scenario.

Ditt flow: När du visar äkta känslor!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en klar inledning för din del eftersom du är otroligt effektiv på måndagen. Du gör bäst i att få ner allt på en to-do-lista där du enkelt får en överblick. En relation väljer du också att prioritera lite extra. Det kan vara med din älskling, en vän eller en ny dejt. Du tar chansen att faktiskt komma lite närmre och utforska era möjligheter.

Ditt flow: Häng på gruppaktiviteter!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!