horoskop baaam vecka 1 2020

Läs ditt horoskop för vecka 52 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets allra sista vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kommer vara början på något riktigt stort i ditt liv. Främst berör det dina mål, dina tankar om framtiden eller en talang som du har. Nu får du chansen att visa vad du kan och vad du faktiskt vill. Ingenting känns omöjligt och med hjälp av kontakter lyckas du med precis allt.

Ditt flow: Du tror på dig själv!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Nu väntar helt andra riktningar och förutsättningar i ditt liv. Du väljer att se på saker med nya ögon och du kanske till och med omvärderar din livsstil. I fokus är din medvetenhet om din egen resa och dina visioner. En utbildning eller kurs kan öppna nya vägar. Någon viktig person kan supporta dig.

Ditt flow: Du är modig!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Från och med den här veckan kommer det hända massor för dig på det personliga planet. Du vill utvecklas, förstå dig själv och dina mönster. Det är tid att bryta negativa beteenden och skapa dig det liv som du vill leva. Du har lätt för att djupdyka i spännande ämnen som psykologi men också andliga grejer.

Ditt flow: Du har power!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Det som är ditt absolut viktigaste ämne just nu är kärlek och relationer. Nu börjar en process som tar dig högre än du kanske anar. Du utvecklar och fördjupar bandet mellan dig och de personer som betyder allra mest. En ny historia kan ta fart och du känner dig levande.

Ditt flow: Att connecta med folk!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Veckan är bara startskottet på den wellnessresa du kommer göra under hela nästa år. En ny träning eller en annan typ av livsstil kan kan kicka igång dig. Du hittar sätt att bli mer produktiv på och du löser alla detaljfrågor med lätthet. Organisering och rensning inför 2020 är ett måste.

Ditt flow: Du är stark!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Det är nu du kommer bestämma dig för att få in mer glädje och inspiration i din vardag. Inställning och attityd är avgörande för ditt välmående. Ett intresse kan utvecklas, din hobby kan bli din nya verksamhet och du kan hamna i rampljuset. Ditt självförtroende växer och du utvecklas.

Ditt flow: Du strålar!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Under den här veckan sätter du bollen i rullning inför 2020. Dels hamnar du i bättre kontakt med dina känslor och behov. Din familj får en nystart och om något inte funkat så br reder ni ut det. Det kan bli förändringar kring boende, att du flyttar, renoverar eller köper nya möbler. Fräscht!

Ditt flow: Du tar för dig!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Från och med nu och genomgående nästa år kommer du bli medveten om dina tankar och ditt mindset. Du borde ägna dig mer åt the law of attraction och förstå sambandet med de saker som händer i ditt liv. Nya sociala kontakter, korta resor och sociala medier tar mycket av din tid. Du flirtar med livet.

Ditt flow: Du tar hand om dina behov!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Från och med nu ser du till att saker händer, särskilt i din vardag. Du är motiverad till att beta av alla dina delmål och de grejer du utför flyter på nästan magiskt. Din självkänsla ökar och du lär dig att sätta sunda gränser. Passa på att unna dig något alldeles extra. Du är otroligt tacksam.

Ditt flow: Nya vänner!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Nu är det du som väljer vad dina dagar ska ha för innehåll. Ett helt nytt kapitel börjar ta fart och du är peppad på att följa dina drömmar. Du har alla förutsättningar för att lyckas med det du tar dig för. Bara du själv sätter begränsningarna. Ditt självförtroende hjälper dig att skapa det liv du vill ha.

Ditt flow: Tur med pengar!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Wow vilka vibbar som tar plats hos dig från och med den här veckan. Du börjar sålla bland de saker och personer som inte ger dig glädje eller utveckling. Bort med energitjuvar och med det som tynger dig. Du måste ha mer utrymme för kreativitet och för att utforska din spirituella sida lite mer.

Ditt flow: Du är tilldragande!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Redan den här veckan kommer du märka av de nya trender som är på väg in i ditt liv. Du kan börja använda sociala medier på ett nytänkande sätt, delta i gruppaktiviteter eller träffa nya vänner med liknande intressen. Ett kanonläge för att göra en moodboard. Vad önskar du och vart vill du?

Ditt flow: Din fria spirit!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!