Horoskop vecka 53 2020

Unni Zetterling

Läs ditt horoskop för vecka 53 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets sista vecka 2020 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

I veckan inser du att vissa känslor måste lyftas till ytan hur obekvämt det än kan vara. För att få ett ordentligt avslut och börja om med fräscha vibes är det välkommet. På nyårsafton ska du passa på att trots omständigheter, klä upp dig, göra det glammigt runt i kring och dansa loss till din favvomusik.

Släpp taget om: Ditt bagage!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Sista veckan på året får dig att vilja skrika ut dina tankar, åsikter och idéer. Gör det! Oväntade saker kan komma till dig och andra kan du välja att avsluta nu. Nyårsafton stavas mysigt i år. Laga mat ihop med dina närmaste, prata om gamla minnen och låta det väsentliga ta plats.

Släpp taget om: Negativt mindset!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Satsa på att göra en budget för 2021 och låt dina drömmar få guida dig när det handlar om inköp. Vad är värt att spara för att nå dina mål? På nyårsafton är ditt humör sprudlande. Trots motvinden ser du ljuset och vet att till slut blir det som du hoppas på verklighet. Din energi smittar och du får uppskattning.

Släpp taget om: Dålig självkänsla!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Det här året har skickat dig i en helt ny riktning kära Kräfta. Den här veckan kommer du få se glimta av resultatet. Mer väntar dig så klart under 2021 nu. Begränsa dig inte utan skapa det liv du vill ha. Nyårsplanen kan du hålla åtminstone lyxig. Unna dig gourmè och njut av att fira i en lugn atmosfär.

Släpp taget om: Att du inte skulle kunna!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Årets sista vecka ger dig en möjlighet att frigöra dig på olika sätt. Det är ett bra läge för att förlåta, rensa och skifta fokus. Magin infaller sig när du inser hur obetydligt saker kan vara. Nyåret ska du spendera genom att fira allt det du åstadkommit och allt det du vill göra 2021.

Släpp taget om: Negativ energi!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Det är en suverän vecka för att ställa in dig på nya avsikter, tänka om och planera utanför din bekvämlighetszon kära Jungfru. Det finns personer du inte längre känner samhörighet med, låt de gå. Nyår är ett fint tillfälle att ägna dig åt lite egenvård. Meditera, kolla film, va kreativ. Det blir vad du gör det till, helst mysigt.

Släpp taget om: En gammal visionboard!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Spotlighten i veckan är dina mål och resultaten av dem. Du har siktat högt och nu märker du verkligen av det. Det kan visa sig i form av beröm eller en ny roll till exempel. På nyår samlar du gärna dina bästa anhängare, genom nätet. Du ser över dina vänskaper och känner tacksamhet inför dem du har i ditt liv. Värt att skåla!

Släpp taget om: Planer som inte gått vägen!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du är medveten om att dina äventyr inte kommer bli på samma sätt och nu får du istället hitta andra vägar. Det kan bli galet spännande om du är öppen för att vidga horisonten. Nyårsafton, då satsar du på kvalitè och på det som är exklusivt kära Skorpion. Ha tydliga mål och välkomnar 2021 som året då du skapar ett nytt liv.

Släpp taget om: Gamla visioner!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det finns begravda känslor som lätt sipprar ut den här veckan. Du kan bli förvånad själv över vad som finns inom dig. Svartsjuka, begär och även erotik. En passion kan också bli aktuell. Tro inte att du kan förbereda dig. Fira in det nya året genom att skriva ner drömmar inför 2021. Hur vill du utvecklas och vilka risker tar du?

Släpp taget om: Bitterhet!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan kan det bli ett moment som du sent glömmer. Det handlar om dina närmaste relationer. Antingen tar ni ett stort kliv fram eller ett ännu större bak. Frågan är vad du vill. Nyårsfirande kommer du uppskatta att köra intimt. Det kan va med din familj, en vän eller din älskling/dejt.

Släpp taget om: Det du inte kan påverka!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Årets sista vecka kommer erbjuda dig att ta dig tillbaka till en strategi med mer stabilitet och ett wellness-tänk. Du längtar efter ordning och reda, efter sunda vanor och rutiner. Nyår är du peppad på att fira ihop med din närmaste vän eller med din älskling/lover. Det blir en kraftfull känsla och intimitet.

Släpp taget om: Allt ohälsosamt!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Den här sista veckan kan du känna behovet av att få lätta på hjärtat. Det kan vara känslor för någon, själv uttryck eller något som du brinner för och vill engagera sig mer i. Du bara kör och du gör helt rätt. Nyårsafton är en passande dag för att vara i friska luften, heala dig själv och visa din tacksamhet. Skål för det!

Släpp taget om: Det du inte kan hålla tillbaka!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Nyårslöften att satsa på 2021 baserat på ditt stjärntecken