Baaam horoskop vecka 6 2020

Läs ditt horoskop för vecka 6 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets sjätte vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du får ut mycket av att ge dig hän och verkligen leva ut dina känslor. Det är bra för att också förlåta någon eller släppa en situation och gå vidare. En händelserik vecka där du ska passa på att ägna dig åt det som gör dig inspirerad och glad. Du lockar till sig uppmärksamhet och kärlek just nu.

Släpp taget om: Dåligt självförtroende!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

I veckan är du mer motiverad när du gör något tillsammans med andra. Ni ger varandra utrymme och det blir givande diskussioner. De känslor som kan bubbla upp kan vara en väckarklocka. Du måste ta hand om dig själv och dina behov. Någon i din familj kan vara extra support.

Släpp taget om: Negativa bilder som du målar upp!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Passa på att göra en insats på jobbet eller i skolan nu. Du har lätt för att lära och gillar nya utmaningar, vilket såklart snappas upp. Den här veckan blir något ”galen” när det kommer till det sociala. Du svarar på mail, sms, sitter i samtal och håller i möten. Du kan springa in i gamla vänner och hänga med på events. Underhållande!

Släpp taget om: Oroliga tankar!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du vidgar dina perspektiv den här veckan. Hur du själv förhåller dig till saker är A och O. Nu lär du också fokusera mer på både din ekonomi när det kommer till budget. Hur du värdesätter dig själv blir uppenbart. Du inser att du förtjänar mer än du vågar be om och nu är en förändring nödvändig.

Släpp taget om: Dålig självkänsla!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det som personer dras till just nu hos dig är din intensitet och passionerade utstrålning. Du vet vad du vill ha och hur du ska få det. Mycket fokus hamnar på dig och du älskar att dramatisera dina upplevelser. Va beredd på att behöva vända blad inom något område. Det är på tiden.

Släpp taget om: Det du inte kan påverka!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

I veckan är du tillgänglig för en dejt eller en helkväll med din älskling. Du är charmig och samtidigt väldigt mysig. Ingen kan motstå dig. Det är en utmärkt vecka att se över vad är inte längre är värt att klamra sig fast vid. Allt från saker till människor eller situationer. Ge plats åt det nya.

Släpp taget om: Taskiga mönster!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du är pepp på att ägna dig åt beauty, åt din hälsa och framför allt nya träningsrutiner. Ta med dig dina vänner och testa er fram. Att få in mer vardagsmotion är också en idé. Det är full fart hos dig och idéerna bara haglar över dig. Du kanske måste avsluta ett projekt innan du tar på dig ännu mer.

Släpp taget om: Energitjuvar!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det är nästan magiskt att vara du just nu. Du attraherar både människor och spännande situationer. Din livsglädje gör dig oerhört eftertraktad. Ett projekt på arbetet eller i skolan kan äntligen ha kommit i mål. Du känner dig stolt och detta är du värd att fira. En oväntad chans kan dyka upp.

Släpp taget om: Att försöka kontrollera!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Nu far både tankarna och känslorna inom dig och kanske är du osäker på din väg framåt. Sug in så mycket info du bara kan om olika alternativ. Du kan till exempel tå inför ett vägskäl gällande utbildning, jobb, bostad eller livssituation. Tänk på att allt i slutändan blir precis så bra som det bara kan bli. Du rockar!

Släpp taget om: Gamla drömmar!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Det som håller igång dig såhär års är dina vänner och aktiviteter. Missa inte det där eventet även om du råkar vara lite trött. Du behöver en boost! I övrigt är du känslosam och plockar upp andras känslor som en svamp. Det kan bli intimt och hett i en nära relation. Du är ärlig om vart du vill komma.

Släpp taget om: Negativt beteende!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du har förmågan att styra upp saker och se till att du blir färdig med de prylar som ligger och väntar. Nu blir du också medveten om dina mest betydelsefulla relationer. Om det finns oklarheter eller frågetecken är det läge att lyfta det. Någon kan tycka att den inte får tillräckligt med uppmärksamhet av dig.

Släpp taget om: Relationer som inte ger något!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det fortsätter stråla om dig en bra bit in på den här veckan och du lyser upp de rum du går in i. Nu kan det också komma över dig att det hade varit bra att hoppa på wellneståget i alla fall. Du ser möjligheter med att förändra vissa rutiner. Börja i rimlig skala så att det blir av.

Släpp taget om: Onödiga detaljer!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!