Horoskop Baaam vecka 7 2020

Läs ditt horoskop för vecka 7 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets sjunde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du drar igång den här veckan med disciplin och en vilja att förbättra det mesta i din vardag. Fokusera på det viktigaste projektet. Nu prioriterar du också dina intima relationer och är du i dejtingfasen kan det börja bli seriöst. Du vet hur du lindar någon runt ditt finger utan problem.

Ditt flow: Din attityd!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Veckan inleds med att din kreativa sida är på topp! Passa på att boka in fler nöjesaktiviteter och bjussa på all din energi. Du lyckas också styra upp grejer så att det blir sådär galet bra. Ditt sinne för detaljer kommer vara A och O i planeringen. Du gör framsteg på jobbet eller i skolan.

Ditt flow: Du är drömmig!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Satsa på att göra det hemtrevligt runt omkring dig. Det kommer ge dig den där extra kicken när veckan drar igång. Du är så peppad på att ta ut svängarna och ägna dig åt allt som känns hjärtligt bra. Dina vänner blir viktiga och ni har diskussioner som leder dig in på nya ämnen i livet. Spännande!

Ditt flow: Använd teknik på ett nytt sätt!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du vet att du lever när den här veckan börjar ta fart. Det är mail, sms och möten om vart annat. Mitt i allt kommer du vilja ta ett break och bara koppla av hemma. Se till att skapa space för bra rutiner när du är med dig själv. Det går bra på jobbet eller i skolan och flera vill ha dina expertråd. Härligt!

Ditt flow: Du är ambitiös!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det bästa du kan kicka igång veckan med är en lista över de saker du vill ha fixade. En sak i taget, sen är du i mål. Det blir väldigt socialt och kul för din del också. Du blir medbjuden på aktiviteter och känner en awesome stämning i allt som sker. Ju mer du slappnar av och bara följer flödet, desto bättre.

Ditt flow: Du tar risker!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Din energi är på topp och du är medveten om vartenda steg du tar och varför. Har du ett mål i sikte är det inget som kan stoppa dig. Sortera ut vad som behöver prioriteras så att det blir tydligt och mer konkret. Du har tillgång till dina djupare känslor vilket gör att ditt kärleksliv kan bli väldigt intressant.

Ditt flow: Personlig utveckling!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Din motivation är inte med dig när du inleder den här veckan. Ägna dig hellre åt det som känns rätt och givande. En filmkväll kanske är vad du behöver. Ditt humör ändras snabbt och du är redo att ta tag i både dig själv och andra. Du kan bli förförd eller förföra någon och vips så får du precis som du önskat.

Ditt flow: Möten med människor!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Se till att träffa dina vänner när veckan startar och få ett utbyte både själsligt och mentalt. Din kreativitet vaknar till liv och dessutom vill du gärna hinna med yoga och återhämtning. Nu är det läge att satsa på en ny träningsform eller köra ett detoxspass. Du mår bra av rutiner och av att ha scheman.

Ditt flow: Du tar hand om dig!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du riktar all din kraft mot dina tydliga mål när det blir måndag och du får energi av att driva på saker. Det händer roliga saker tillsammans med dina vänner och ni skapar nya vägar framåt. Du är ditt bästa jag och vårkänslorna hos dig är redan på plats. Du kan dessutom vara med om en oväntad romans.

Ditt flow: Ditt självförtroende!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Din inställning och attityd är magisk när veckan startar. Du har en vision och en vilja som är svår att stå emot. På jobbet eller i skolan är du redo för utmaningar och du är orädd för allt nytt som kommer i din väg. Glöm inte bort dig själv och dina behov mitt i allt. Att ordna mysiga kvällar är nummer ett.

Ditt flow: Tillgången till ditt inre!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Måndag är en utmärkt dag att gräva i något specifikt ämne eller läsa om något som verkligen intresserar dig. I veckan öppnar du upp dig själv och börjar se på saker med lite distans. Du tar det mesta med en klackspark. Det händer massor nytt runt dig, nya ansikten, inbokade möten och kanske en resa!

Ditt flow: Du blir inspirerad!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en fin vecka för dig som vill fördjupa sig i nära relationer eller bygga broar mellan dig och andra. Du säger gärna precis som du känner och skapar förtroende i och med det. Nu är det också på sin plats att du börja unna dig lite lyx i vardagen. Du förtjänar att njuta.

Ditt flow: Du är avslappnad!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!