Baaam Horoskop vecka 8 2020

Läs ditt horoskop för vecka 8 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets åttonde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan får du vara extra noga med att ta reda på fakta innan du löper linan ut. Det kan finnas dold info som är viktig för dig. Du lyckas riktigt bra med dina långsiktiga mål och du ger dig liksom inte. Nya och fräscha idéer kan också födas nu. Särskilt kring hur du kan tjäna mer pengar.

Ditt flow: Din attityd!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Se till att ha en backup när det kommer till tekniken. Det gäller framför allt datorer och telefoner. Du vill inte bli av med något som betyder mycket för dig. Det här är en utmärkt vecka att tänka i nya banor kring hur du faktiskt vill leva ditt liv. Saker som motiverar dig blir den största motorn inför en förändring.

Ditt flow: Din spiritualitet!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

På jobbet eller i skolan behöver du rusta dig med mer tålamod än vanligt. Saker kan gå trögt eller inte alls enligt planerna. Var öppen! Du kan nå en ny nivå av personlig utveckling den här veckan. Du kommer in i en stämning som känns riktigt skön. Plötsligt ser du på känslor och situationer med en behaglig distans.

Ditt flow: Support i grupp!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du kan gå och vänta på ett svar eller ett resultat som verkar dra ut på tiden. Gör något annat! Nu kan du oväntat få en inbjudan som du bara inte kan tacka nej till. Tillsammans med dina vänner lyckas du roa dig ordentligt. Du är smidig när det kommer till att få din vilja igenom, använd dig av det.

Ditt flow: Du får status!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det kan dyka upp frågetecken som rör din budget, lån eller kanske ett samarbete. Ligg lågt och se över saker i lugn och ro. Allt kommer falla på plats. Du är däremot peppad på att hitta nya vägar för att effektivisera. Minimal insats, maximal utdelning är vad du åstadkommer. Väl värt att fira!

Ditt flow: Du är modig!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Tänk på vad du säger och hur du uttrycker dig. Det är nästan lite bäddat för missar, speciellt i dina intima relationer. Samtidigt är du taggad och nyfiken på att testa dina vingar. När du väl bestämmer dig för att satsa eller för att tro på dig själv kommer allt lossna och gå som på räls. Det är upp till dig.

Ditt flow: Du följer din passion!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt fokuserad på att följa en detaljerad plan men vägen fram kan bli betydligt mer oklar. Se till att du får in en dos flexibilitet i vardagen. En suverän vecka för att få smarta idéer till ditt hem och göra det mer användbart. Någon i din närhet kanske vill lägga sig i men det är bara att ge dem ett leende tillbaka.

Ditt flow: Ett stabilt kärleksliv!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det är vibbar runt dig den här veckan men frågan bollas ändå till dig själv: Vill du känna dig fri eller låst? Någon från ditt förflutna kan dyka upp när du minst anar det. Du rör dig mycket och far mellan olika ställen vilket kan skapa nya möjligheter. Du kan springa in i rätt person.

Ditt flow: Du är självmedveten!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Nu kan du känna ett extra behov av support från din familj eller nära vänner. Du kan bli nostalgisk och gå djupare in i gamla minnen. Det du borde lägga fokus på är en strategi för hur du ska lyckas med din budget eller ett långsiktigt ekonomiskt mål. Du har underbara förutsättningar att få saker att gå din väg.

Ditt flow: Människor beundrar dig!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Veckan kan kännas riktigt seg i starten och mail, sms eller samtal verkar inte komma fram i det tempo du önskar. Men ditt självförtroende växer och du får kontroll över ditt liv. Du kan med fördel vara mer självisk och se över hur du prioriterar. Passa på att odla en förbättrad version av dig själv.

Ditt flow: Din känslighet!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Oops, vad hände med den stenkoll du hade på dina cash? Nu får du nog ta det från början och vara kritisk till dina inköp. Det är dags att slutföra vissa projekt, bland annat kan det röra något i din bostad eller i ditt inre. Din rastlösa energi gör du bäst i att omvandla till kreativitet och skapande. Du kan konsten att göra ett mästerverk.

Ditt flow: Dina positiva tankar!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan kan faktiskt skapa både förvirring och lite kaos hos dig. Det är som att du liksom bara släpper taget om allt. Istället vill du rikta din energi mot allt som är nytt och spännande. Du umgås med vänner och söker nya utmaningar. Inspiration och drömmar om framtiden tar över.

Ditt flow: Du är säker i dig själv!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!