Horoskop Baaam v 9 2020

Läs ditt horoskop för vecka 9 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets nionde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan erbjuder dig att se över vad som är värt att behålla i livet och vad du faktiskt skulle kunna vara utan. Här handlar det verkligen om alla områden. Du får möjligheten att starta om på ny kula med allt vad det innebär. Din intuition är det som tar dig ett steg längre nu. Behåll ditt lugn.

Ditt flow: Karisma och utstrålning!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

I veckan blir du fullproppad med inspirerande energi. Du vill utvecklas, testa dina vingar och följa dina drömmar. Den digitala världen öppnas också upp och tar vissa saker till en helt ny nivå. En app eller en kanal kan bli lysande för dig. Det är läge att satsa på onlinedejting dessutom. Piffa dina profiler.

Ditt flow: Support från vänner!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du lyckas fokusera på det som ger dig maximal utdelning just nu, nämligen status och framgång. Antingen kastar du dig ut karriärmässigt eller så ger du allt och lite till i din utbildning. Du har en vinnarskalle-attityd och ingenting kan komma i vägen för dig. Börja jobba mot dina mål.

Ditt flow: Agera som ett proffs!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Ett nytt kapitel är redo att ta fart i ditt liv och i din vardag. Du har en oförskämd tur i nästan allt du tar dig för. Vilka är dina framtidsvisioner? Satsa på att boka en resa, söka jobb utomlands, anmäla dig till en kurs eller prova en ny livsstil. Du kan också gå i tankar kring att bli en entreprenör.

Ditt flow: Släpp kontrollen!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du väljer att medvetet rikta din energi mot ditt inre och din egen personliga utveckling vilket så klart är guld värt. Det handlar i det långa loppet om att återta din power och självkontroll. Du kan fastna i nytt material som på djupet fångar ditt intresse. Dina känslor är äkta och du kan inte längre hålla tillbaka.

Ditt flow: Manifestera!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Det blir tydligt för dig den här veckan vad du kanske saknar i ditt kärleksliv eller i dina intima relationer. En del missförstånd kan ta plats men det är viktigt att du fokuserar på hur du vill ha det. Även om energin känns en aning seg finns det massor med potential att utveckla vissa förhållanden till något magiskt.

Ditt flow: Mingla!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Det kan bli en del omvärderingar för din del, särskilt när det gäller din hälsa. Tanken är inte att du ska ge upp allt som är härligt men se över en vända till. Du mår bra av att organisera upp saker, schemalägga och rensa ut. Ta ett varv i garderoben nu inför vårsäsongen.

Ditt flow: Healing!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Veckan kickstartar med fantastiska möjligheter för dig! Det är sådana wow-vibbar där du är att till och med andra människor reagerar starkt. Det verkar så enkelt för dig att följa ditt hjärta, stå upp för dig själv och ge uttryck för vad du vill ha. Glädje och ren livsenergi är vad du bär på. Scenen är din!

Ditt flow: Du är royal!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det blir en nystart för dig kopplad till ditt hem, familj och känsloliv denna vecka. Dina nära relationer kan bli starkare, särskilt när du delar med dig av vad du känner på riktigt. Du kan släppa gammal skit och blicka framåt betydligt enklare. Om du är sugen på en flytt kan det börja bli tillfälle att titta på andra bostäder.

Ditt flow: Ego-boosta!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Veckan kan bli spännande om du är mottaglig för att lära känna nya personligheter eller utforska grejer i ditt närområde. Du är törstig efter inspo och det finns därute i mängder. Du har lätt för att nätverka och möta härliga människor även på nätet. Nya bloggar eller vloggar och poddar kan ge dig det du söker.

Ditt flow: Connecta!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Det du får ut mest av just nu är att göra en to-do-list och sakta men säkert klara av dina delmål. Du behöver tydlighet och vilja för att lyckas så smidigt som möjligt. Ett ekonomiskt erbjudande kan trilla in när du minst anar det. Ägna lite tid åt din budget och checka av vilka större inköp du vill göra.

Ditt flow: Du är chill!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Nu är det din tur att följa dina drömmar. Även om din omgivning varken tror på dina idéer eller supportar dig måste du segla åt det håll du vill. Ingen dröm är för stor! Du behöver bara hålla dig själv om ryggen och lita på att allt löser sig. Det är en rejäl nystart som väntar dig. Var förberedd.

Ditt flow: Din styrka!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!