Allt vi vet om nya Marabou pistachio

Allt vi vet om nya Marabou pistachio

Marabou lanserar sin första smak för året – bestående av tre riktiga favoriter. Här är allt vi vet om nyheten Marabou pistachio!
TV: Marabou genom tiderna – minns du smakerna?
1:21

Efter reklamen: TV: Marabou genom tiderna – minns du smakerna?

(1:21)

Slå på ljud

Marabou har gjort det till en vana att släppa nya spännande smaker ett par gånger om året. 2021 lanserades till exempel tre nyheter framtagna av svenska folket: Marabou popcorn, Marabou brownie, kokos och kaffe samt Marabou lakrits, hallon och caramel.

Smakerna kom till efter att företaget utannonserat tävlingen ”Skapa din egen smak”, som gick ut på att man fick skicka in förslag på möjliga smakkombinationer, och där tre förslag sedan gick i produktion. Sammanlagt deltog mer än 99 000 personer, och resultatet togs väl emot bland chokladälskare runt om i landet.

Nu är det dags för Marabou att lansera ytterligare en nyhet, men denna gång framtagen av företaget själva!

Då finns Marabou pistachio i butik

Den nya chokladkakan heter Marabou pistachio och består (som sig bör) av klassisk mjölkchoklad i kombination av pistage, caramel och havssalt.

Marabou har själva inte bekräftat nyheten, men på Instagramkontona Matsiktet och Sockertweeten går det att få en första glimt av nyheten. Enligt dem ska Marabou pistachio ha funnits till försäljning i Finland ett tag, och komma till svenska butiker någon gång under vecka 7.

Så, vad tror vi – hiss eller diss? Sett till kommentarerna på Instagram verkar den nya smaken kunna bli en riktigt succé!

Den där kommer bli svår att motstå”, skriver en på Matsiktet.

Omg äntligen!”, skriver en annan.

Foto: Marabou

Se också: Strösslig godisskål i choklad
0:31

Efter reklamen: Se också: Strösslig godisskål i choklad

(0:31)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Sötpotatischips – och 5 andra snacksnyheter från Estrella 2022
Baileys släpper likör med smak av Red velvet cake
Nu lanserar Ben & Jerry's kakdeg med smak av salt karamell