Maten du alltid har hemma – baserat på ditt stjärntecken

Maten du alltid har hemma – baserat på ditt stjärntecken

Är din frys full av glass eller maxar du skafferiet med kakor? Sök efter svaret i stjärnorna!
Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärntecken
0:49

Efter reklamen: Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärntecken

(0:49)

Slå på ljud
Jord, luft, eld och vatten... Hos dessa element har du störst chans till kärlek!

I nöd och lust, tills döden skiljer oss åt! När det är dags att storhandla finns det ett par matvaror som alltid åker ner i varukorgen. Avokadomackor, snabbnudlar eller pizza – alla har vi käk som ligger oss särskilt varmt om hjärtat, så pass att lagret där hemma aldrig sinar. För det finns faktiskt inget tråkigare än en kyl utan din favoritmat.

Vad kurrar din mage lite extra för? Sök efter svaret i stjärnorna och ditt stjärntecken!


Vattumannen – Hummus

Den fördomsfria vattumannen säger aldrig nej till att testa något nytt och det gäller också maten du äter. Är du född i detta stjärntecken finns ofta ett stort intresse för utländsk mat och vid fredagsmyset ser du alltid till att röra ihop en skål vitlöksdoftande hummus. Kan man någonsin tröttna på det?


Fiskarna – Barnflingor

Den romantiska och fantasifulla fisken är svag för barndomens nostalgiska måltider och i synnerhet frukosten med sötade flingor i alla dess former. Frosties, Kalaspuffar och Coco Pops – ju mer socker desto bättre!


Väduren – Chips

Energiknippet väduren är alltid på språng, så det där med fasta måltider brukar hamna långt ner på din priolista. En påse chips är både lättillgängligt och går snabbt att få i sig, för du har aldrig tålamod att vänta på maten när hungern väl slår till.


Oxen – Fryspizza

Mat är inget oxen tar lättvindigt och särskilt inte när det gäller favoriterna. För gourmanden oxen innebär det lyxig fryspizza i alla dess former, något dina gäster verkligen uppskattar när de hälsar på. Pizzafest!


Tvillingarna – Popcorn

Som tvilling kan du lätt bli rastlös och lite tankspridd. Att bränna vid maten har med ärlighetens namn hänt både en och två gånger, men det är sällan du misslyckas med en påse popcorn. Man skulle till och med kunna kalla dig för en mästerpoppare. Snabbt, enkelt och utsökt.


Kräftan – Matlådor med hemlagad mat

Med en kräfta i hushållet är det omöjligt att gå hungrig! Den vårdande och omtänksamma kräftan har ständigt matlådor med hemlagade rätter i kylen, fulla av din kärlek.


Lejonet – Glass

Det livsbejakande lejonet lever i nuet och när begäret slår till ska man ge efter till fullo! För dig som lejon innebär det glass i stora lass, som du gärna äter direkt ur kartongen.


Jungfrun – Avokadomackor

Frukt och grönt är rena himmelriket för den hälsomedvetna jungfrun, men av allt i växtriket finns det inget som klår avokadomackan. Helst serverad med chiliflakes på mörkt, mumsigt bröd!


Vågen – Kakor

Ingen älskar mormors fika lika mycket som den sällskapliga vågen. Du hänger gärna med seniorer så fort tillfälle ges, för det är de som sitter på de bästa kakfaten. Sju sorters kakor, Ballerina och Oreos – allt i kakform får vågens puls att stiga! Att beskriva ditt eget skafferi som ”välförsett” vore en underdrift.


Skorpionen – Snabbnudlar

Vadå studentmat? Den enkla kombinationen av nudlar och kryddmix i rykande buljong tilltalar verkligen den intensiva skorpionens smakpalett och dessutom är det värmande i vinterkylan. För att inte tala om billigt! Sug på den, jungfrun.


Skytten – Tabasco

Mat som nästan är så stark att det ryker ur öronen är precis vad den äventyrliga skytten gillar allra bäst. Helst öser du på med egen tabasco också, för du lämnar knappt hemmet utan en eller två flaskor i handväskan.


Stenbocken – Ost och kex

Precis som oxen tycker stenbocken om det där lilla extra i vardagen. Ett fat med väl utvalda ostar och goda kex kan få vilken stenbock som helst att gnugga händerna av förtjusning, särskilt med en burk marmelad vid sidan av!

Läs allt om ditt stjärntecken här!


LÄS MER:

Foodtruck eller tapas? Välj restaurang utifrån ditt stjärntecken

Det här är din hetaste sexdröm – baserat på ditt stjärntecken

Smycken med stjärntecken – 15 trendiga köp

Foto: TT
Via: Elite Daily

Relaterade artiklar
Sommarhoroskop 2021: Så blir sommaren för ditt stjärntecken
Så får du relationen att hålla – enligt astrologi
Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken