Mathilda Bjärsmyr: ”Det packar jag alltid med mig på semestern”

Mathilda Bjärsmyr: ”Det packar jag alltid med mig på semestern”

Sommar och ledighet är bara ett stenkast bort. CHIC pratade med Mathilda Bjärsmyr om semestermode och vilka resor hon drömmer om att göra.

Med snabba steg går vi mot den härligaste perioden på året. Vi syftar såklart på semestern! Oavsett om det är pulsen i en storstad eller en kritvit strand som lockar, är vi många som passar på att resa medan vi är lediga. Inför sommaren tog Baaam en pratstund med Mathilda Bjärsmyr. Vart drömmer hon om att åka? Och vad kan hon inte leva utan på semestern?

Läs mer: Kakan Hermansson: ”Jag har aldrig klädkris”

Vart reser du under semestern, och varför?

– Under försommaren åker alltid jag och min mamma, tillsammans med mina två barn till något soligt, härligt ställe med hundra procent fokus på lek, bus med barnen och avkoppling. Senare under sommaren åker jag tillsammans med min lilla familj till något mindre turistigt och mer romantiskt, orört ställe och njuter med sena middagar och gott vin.

I sommar ska Mathilda resa till Palma, Mallorca och Marbella.

Har du några resor inplanerade just nu?

– Ja! Så underbart! Åker till Mallis om några veckor med mina barn, Marbella för lägenhetsvisningar i början av juni tillsammans med min man och en weekend med vänner till Palma i juni. Resten av sommaren blir vi nog hemma då vi är i full gång med poolbygge på hemmaplan.

Bästa resan du gjort?

– Tulum i Mexico! Vilket ljuvligt, fantastiskt och härligt ställe. Och såklart vår tripp till Florida där vi avverkade bland annat Orlando, Fort Lauderdale, Miami och Key West. Och oj, vilka fantastiska ställen. Key West var minst sagt ett paradis!

Mathildas bästa semesterminne är när hennes man friade till henne i New York.

Vart drömmer du om att åka?

– Till Los Angeles men det känns som ett senare projekt, när barnen vuxit till sig, blivit äldre och faktiskt också kan njuta av längre cykelturer, senare middagar och långa dagar på stan.

Ditt bästa semesterminne?

– När min man friade till mig på Empire State Building i New York!

Vad packar du alltid med dig på resan?

– Skira sidenplagg, ett gäng baddräkter, svala, löst sittande skjortor, jumpsuits och fladdriga, vida byxor. Vita skjortor och stråhattar åker också alltid med i min semesterväska.

Skira sidenplagg, ett gäng baddräkter och svala, löst sittande skjortor åker alltid ner i Mathildas resväska!

Din bästa semester-outfit?

– En vit löst sittande linneskjorta, de här mönstrade byxorna och sandaler på fötterna!

Läs Mathilda blogg här och följ henne på Instagram här!

Läs mer:
Caroline Sandström: ”Det packar jag alltid med mig på resan”
Henrietta Fromholtz: ”Plagget jag inte kan leva utan”
Angelica Blick om vad hon alltid med sig på resan”

Foto: Tilda Bjärsmyr