Maxa slutet på sommaren

Fyra sätt att maxa slutet på semestern – på hemmaplan

Det är billigt, kul och du framstår som en liten klimatängel! Maxa slutet på sommaren genom att stanna i Sverige och njuta lite extra av slutet på sommaren.
8 härliga hemestertips
1:56

Efter reklamen: 8 härliga hemestertips

(1:56)

Slå på ljud

Läs mer: Smarta sommarknepet som gör att du slipper svettfläckar under armarna

1. Bygg muskler och upplev vildmarken – gratis

Du blir vältränad, du får uppleva äkta svensk vildmark, det är miljövänligt – och helt gratis! Ta med din hurtigaste kompis och ge dig ut i naturen. För oerfarna fjällvandrare som vill ha en megahärlig upplevelse rekommenderar Baaam den så kallade Jämtlandstriangeln. Komfortnivå väljer du själv – tält eller boende på fjällstation, medhavd mat eller restaurang.

2. Hyr ett vrak och åk på roadtrip

Sugen på en roadtrip med kompisarna eller partnern? Bara sätta er i bilen och dra iväg, långt och planlöst, ackompanjerade av bästa musiken? Vad du förlorar i klimatpoäng vinner du i upplevelse och frihetskänsla. Om du inte vill betala dyrt för en vanlig hyrbil så kan ni istället hyra en begagnad. Priserna börjar på någon hundralapp per dygn. Läs mer på Rentawreck.se.

3. Båtluffa billigt

Har du alltid varit lite avis på alla som upplever sina somrar i Stockholms skärgård, så där Saltkråkan-härligt, du vet? Du kan göra samma grej, och det behöver inte ens kosta mycket. Hetaste tipset är att köpa ett båtluffarkort genom Waxholmsbolaget som har tre olika båtluffarleder. Kortet blir ditt för 420 kronor och du kan under en period om fem dagar resa hur mycket du vill mellan de olika små paradisöarna. Mer information hittar du på Waxholmsbolaget.se

4. Gör en loppisturné

Loppiskulturen blir bara hetare för varje år och det är inte så konstigt. För vem gillar inte att göra unika shoppingfynd på utflykt i sommarsverige? På sajten Svenskaloppisar.se hittar du massor av tips.

Foto: IBL

Relaterade artiklar
Tips till bokklubben! 10 böcker att läsa i sommar
Vad betyder Hot girl summer? Här är svaret!
77 semestertips för sommaren 2021 – hit drömmer vi om att resa på hemestern