kendall jenner gigi hadid fest

Nio fördelar med att festa med din bästa vän

Finns det något bättre än att festa med sin bästa vän? Nej!

1. Det spelar ingen roll vad ni gör

Har ni också tänkt på att oavsett om ni dansar till hip-hop på en lyxig nattklubb vid ett vip-bord eller om ni hamnar på en sunkig och halvsuspekt pub med murrig inredning, så har ni precis lika roligt tillsammans? Ärligt talat, den bästa anledningen till att bara festa med din bästa vän är att ni har lika kul oavsett vad ni gör, var ni är eller vad ni hittar på.

2. Ni kan prata om allt (och ni gör det, lite för högljutt)

När era konversationer drar igång märker ni snabbt att öron omkring er spetsas – för ni säger precis allt till varandra. Det pratas snoppstorlekar, lägenhetsköp och diverse jobbrelaterade problem. Högt och lågt blandas hejvilt med hysteriska skrattanfall som i regel resulterar i grisliknande ljud.

3. Ni hittar på dumheter tillsammans

Nej, det finns faktiskt ingen som har så dåligt inflytande på dig som din allra bästa vän. Dåligt inflytande på ett bra sätt, för ”dåliga beslut ger bättre historier”, brukar man ju säga.

Mer om dig och din bästa vän:
12 märkliga hemligheter som bara din bästa vän vet om dig
32 saker du och din bästa vän måste göra innan studenten
28 sanningar om att vara född 1991 (som ger lite åldersnoja!)

4. Ni pratar med blickar

Du vet när den där störiga killen i baren bara vägrar ge sig? Då behöver ni inte ens yppa ett ord för att konversera med varandra – blickar räcker. Blickar, som i regel leder till gapskratt.

5. Ni delar garderob med varandra

Eller eh, typ i alla fall. På något märkligt sätt lyckas ni göra en arkeologisk utgrävning i varandras garderober inför en utgång, och flera gånger lyckas de där utlånade plaggen vara på vift i typ ett halvår därefter.

6. Ni är varandras wing-mans

Hur många timmar har du spenderat med att prata med världens tråkigaste typ bara för att din bästa vän är intresserad av hens kompis? Svar; typ 731. Men okej, din bästa vän gör ju samma sak för dig.

7. Ni hamnar i så sjuka situationer

”Varför händer det här alltid oss”, är er klassiska replik tillsammans. Och i och med alla sjuka situationer får ni så många sjuka minnen tillsammans att ni hade kunnat skriva en bästsäljande bok. Och en uppföljare.

8. Ni har så jäkla kul tillsammans

Och ärligt talat, det är väl egentligen bara det som räknas?

9. Ni är bakfulla tillsammans

”I nöd och lust, tills döden skiljer oss åt”.

Läs också:
Sex saker du aldrig har tackat din bästa vän för
8 saker du och din bästa vän måste göra under 2016
16 lögner alla tjejer intalar sig under en festkväll