Gik Live Knallrosa Rosévin med katter

Nu finns ett glittrigt knallrosa vin – med en katt på flaskan

Ett rosévin i knalligt Barbierosa med en riktigt kattig ettikett – japp, du läste rätt! Det här rosévinet kommer bli din nya bästa förfestkompis.

Ibland vill man bara ha en peppig flaska vin med sig till förfesten – och det är precis vad det spanska vinföretaget Gik specialiserat sig på. De har redan tidigare gjort Instagramsuccé med sitt glittrande enhörningsvin och ett galet knallblått vin. Och nu kan nästa likeraket vara på gång.


De har nämligen slagit sina kloka huvuden samman och räknat ut att knalligt rosa plus katter plus vin är lika med succé. Med vinet Gik Pink har de två vinforskarna (oenologister, som det så fint heter) Tere och Javi satt sig ned och skapat ett ”magiskt vin som bringar lycka och optimism”.

”It is well known that a glass of this drink has the power to transform unexciting days into wonderful days”, skriver de på sin hemsida.

Hemligheten bakom den knalliga färgen vill de inte avslöja men de menar att den passar lika bra till fest som till vardag. Vinet har dessutom låg alkoholhalt (11,5 %) så du kan undvika den värsta baksmällan. Vinet kan du beställa direkt från Giks hemsida och det går loss på 39 euro för tre flaskor, vilket är minsta beställningsmängd.

Läs mer:

Nu kan du dricka enhörningstårar – som ett rosa, glittrigt vin
Redan trött på rosé? Testa vårens succé – blått vin