Nu öppnar Søstrene Grene en svensk webbshop

Nu öppnar Søstrene Grene en svensk webbshop

Det danska livsstilsvarumärket Søstrene Grene expanderar – digitalt. Den 20 januari slår de upp portarna till en svensk webbshop.

Den danska budgetlivsstilskedjan Søstrene Grene öppnade sin första burik redan 1973. Men det är under de senaste åren som varumärket har valt att expandera i Sverige och nu finns butiker på 12 olika platser.

Hittills har det dock inte gått att köpa deras produkter online utan du har behövt besöka en butik fysiskt. Det kommer dock att ändras inom kort.


Den 20 januari, klockan 13.08, kommer varumärket att slå upp portarna till sin svenska webbshop. Från och med då kommer det gå att köpa Søstrene Grenes sortiment hemifrån och få leverans direkt till dörren i hela Sverige.

– Vi är väldigt exalterade över att kunna ge kunder från hela Sverige möjligheten att besöka Søstrene Grene. Nu kan de besöka oss oavsett om de bor långt bort från en butik eller inte har möjlighet att besöka deras närmaste butik så ofta som de kanske önskar för att handla, säger Mikkel Grene, vd på Søstrene Grene, i ett pressmeddelande.

I webbshoppen kommer det att finnas ett urval av varumärkets heminredning, pyssel- och hobbyprodukter, kökstillbehör och festartiklar – bland annat.

Foto: Søstrene Grene

Lavalampa, luktsudd och 8 andra saker som ALLA barn önskade sig på 90-talet

Ikea öppnar sin första second hand-butik

Nyanser av vitt – 14 inredningsdetaljer under 500 kronor

Mer livsstilsinnehåll från oss på Baaam: