gossip girl 2021

Den här karaktären är du i nya Gossip girl – baserat på ditt stjärntecken

Lojal som Aki eller populär som Julien? Den här karaktären från nya Gossip Girl är du, baserat på vad stjärnorna säger.
TV: Så funkar astrologi
1:39

Efter reklamen: TV: Så funkar astrologi

(1:39)

Slå på ljud

Hela nio år har gått sedan det sista avsnittet av Gossip Girl sändes och vi fick veta vem det egentligen var som startade skvallersajten. Favoriten Blair Waldorf fick sin Chuck Bass och Serena van der Woodsen fick även hon sin Dan Humphrey till slut.

Men nu är succéserien tillbaka i ny tappning och det är dags att lära känna alla nya skådespelare och spännande karaktärer. Vem är du egentligen mest lik av de nya karaktärerna? Nedan ser du svaret – enligt astrologin.

Serien sänds på HBO Max i USA.

OXE (20 APRIL–21 MAJ) Zoya Lott

Karaktären Zoya kastas plötsligt in i den sociala klicken som halvsystern Julien bossar över. Trots det förblir Zoya sann mot sig själv och sina värderingar, något som är typiskt för dig som är oxe.

TVILLING (22 MAJ–21 JUNI) Gossip Girls Instagram-konto

Tvillingar älskar att skvallra om andra – ju mer skandaler desto bättre. Ingen vet vem som ligger bakom kontot, men personens ådra för drama och skvaller passar perfekt för dig som är tvilling.

KRÄFTA (22 JUNI–22 JULI) Aki Menzies

Aki är lojal mot sin partner Audrey och är, liksom kräftor ofta är, otroligt beskyddande mot sina nära och kära. Han har dessutom ett hett temperament som ofta inte syns i början men som, om det blir för mycket, kommer fram. Även det typiskt för kräftan.

LEJON (23 JULI–22 AUGUSTI) Julien Calloway

Julien är, liksom många lejon, väldigt populära och it-tjejen på skolan. Hon har en rebellisk ådra och är inte heller rädd för någon (förutom Gossip Girl), vilka också är typiska karaktärsdrag hos lejonet.

JUNGFRU (23 AUGUSTI–22 SEPTEMBER) Audrey Hope

Audrey ses nästan alltid med näsan i en bok och vill ofta fly från sin tråkiga vardag, vilket är något som jungfrun kan sätta in sig i då denne styrs av Merkurius. Hon tar hand om människor i sin omgivning och har dessutom stort tålamod, samtidigt som hon inte är intresserad av berömmelse eller uppmärksamhet. Helt i stil med den typiska jungfrun.

VÅG (23 SEPTEMBER–22 OKTOBER) Luna La

Luna är en del av det populära tjejgänget vilket gör henne till en väldigt social person som gärna umgås med andra. Hon har också ett stort modeintresse och älskar det goda livet vilket i stort sett alla vågar också gör.

SKORPION (23 OKTOBER–22 NOVEMBER) Kate Keller

Skorpioner är kända för att vara ett mäktigt tecken med pondus som också har stora ambitioner. Kate är väldigt lik en skorpion på det sättet att hon är ambitiös, hemlighetsfull och mån om att uppfylla sina drömmar om att bli en berömd författare.

SKYTT (23 NOVEMBER–21 DECEMBER) Max Wolfe

Max är väldigt flirtig av sig, och använder sin charm för att få sin vilja igenom. Hans mentalitet är rätt lik en skytts med tanke på att båda är passionerade, impulsiva och lever i nuet.

STENBOCK (22 DECEMBER–19 JANUARI) Helena Bergman

Evan Agostini

Helena, som är Obies mamma, jobbar stenhårt i stil med stenbocken som ofta älskar att ge allt i sitt arbete. Hon är inte heller rädd för att säga vad som vill och är rättfram som många stenbockar ofta är.

VATTUMAN (20 JANUARI–18 FEBRUARI) Otto “Obie” Bergmann IV

Obie är den rikaste av dem alla, men känner också mest skuld för att hans familj har pengar eftersom han inte vill att det ska definiera honom. Precis som den rebelliska och humanitära vattumannen struntar han i sin sociala status och bryr sig mest om hur han kan hjälpa samhället i stort.

FISK (19 FEBRUARI–20 MARS) Nick Lott

Evan Agostini

Zoyas pappa Nick är en idealist som litar väldigt mycket på sin dotter. Hans känsliga och omtänksamma natur påminner om en fisk, som ofta litar blint på sina närstående och deras intentioner.

VÄDUR (21 MARS–19 APRIL) Monet de Haan

Monets eldiga personlighet och vilja att ge allt i alla delar av livet gör henne till en typisk vädur.

Foto: TT

Källa: Teen Vogue

TV: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärntecken
2:13

Efter reklamen: TV: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärntecken

(2:13)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Aashton kutcher och 7 andra kändisar som är genier – baserat på deras IQ
8 skådisar som spelat yngre versioner av sina kända föräldrar