lakritsglass, tutti frutti-glass. snickersglass från Triumf Glass

Nyheter från Triumf Glass 2021 – lakrits, snickers och tutti frutti

Triumf Glass har äntligen släppt sina nya smaker inför sommaren 2021. Bland nyheterna hittar vi både lakritsglass, tutti frutti samt en ny version av en gammal klassiker.
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks
Slå på ljud

Sommar och sol är inte så långt bort som man kan tro. Ett säkert tecken på att värmen närmar sig är när glassföretagen släpper sina nya smaker för året. GB och SIA har redan släppt sina nyheter för i år, och nu är det även dags för Triumf Glass.

Lakritsglass och snickers på pinne

Triumf Glass lanserar tre nya smaker till att börja med. Det är en blandning av välkända favoriter i nya tappningar och färgglada nyheter som passar både stora och små. Dessutom kommer det en glad nyhet för alla lakritsälskare där ute.

– Tillsammans med välkända smaker har vi i år tagit fram en unik lakritsglass till vårt egna premium varumärke Farbror Arnes. Lakrits har varit en efterfrågad smak från våra konsumenter och vi tror att denna glass ska vara given till alla lakritsälskare, säger Felix Müntzing, marknadschef på Triumf Glass, i ett pressmeddelande.

Samtliga glassar finns i butik från och med vecka 11, men redan den här veckan finns några av dem i utvalda butiker runt om i Sverige.

Nya smaker från Triumf Glass 2021:

Farbror Arnes saltlakrits

Att lakrits är en smak för den äventyrlige, det är sedan gammalt. Nu utökar Triumfglass sin premiumserie med smaken saltlakrits; len vaniljglass gjord på färsk grädde med lakritssås, doppad i vit choklad och salta lakritscrumbs. En sötsalt smaksensation helt enkelt.

Ca pris: 27 kr

Tutti frutti isglass

Den barnsligt goda tutti frutti-glassen är tillbaka som isglass! Läskande god glass med smak av det välkända tutti frutti-godiset. Perfekt svalkande en varm sommardag.

Ca pris: 17 kr

Snickers

Snickersglassen är en favorit hos många, och nu finns glassen även på pinne. Glassen är gjord på en krämig gräddglass med jordnötter, seg mjuk kola täckt med ett skal av choklad.

Ca pris: 27 kr

Fler nya glassmaker under 2021

Längre fram i vår kommer det ännu fler smaker från Triumf Glass att se fram emot, bland annat en pint med smak av Fazer mjölkchoklad.

Sist men inte minst dyker det inom en snar framtid upp en 0,5-litersförpackning innehållandes en het dessertglass med smak av pepparlakrits.

Foto: TT, Triumfglass

Relaterade artiklar
GB:s glassnyheter för sommaren 2021 är här – och det ser mycket lovande ut
SIA:s glassnyheter 2021 får oss att längta efter sommar och sol