Artikeln innehåller reklamlänkar
projektor och discolampa från Tiktok

Foto: TT/Realtor.com/Backgrid UK, Kjell & Company

Här kan du köpa miniprojektorn och discolampan som trendar på TikTok

TikTok fortsätter att leverera trender – och nu också inredningstrender. Det senaste i inredningsväg i appen är nämligen miniprojektorer och lampor som syns överallt.

Smarta vardagshacks är en av sakerna vi älskar mest med TikTok; vi ser det inom allt från skönhet till mode och nu även när det kommer till inredning. Det finns nämligen två teknikprylar som med små medel ger dig riktigt stora förändringar i ditt hem.

En av de saker som trendar nu är den klassiska projektorn, men i miniformat. Glöm föräldragenerationens gamla projektor som de använde för att visa dia-bilder – nej, nu vill vi ha små, smidiga apparater som tar minimalt med plats och ger maximal effekt. Dessutom passar den lika bra för en härlig filmkväll med biokänsla som för att streama fönster-utsikter från Youtube på väggen:

Men miniprojektorn är inte den enda teknikprylen som fångar vårt (och många andras) intresse på TikTok – vi ser även mycket av discolampor i olika utföranden som snabbt skapar en spännande känsla i ditt hem. Perfekt om du vill styra upp en mini-hemmafest med din partner eller bästa kompisen!

Prisvärda miniprojektorer och projektorlampor:

Här har vi samlat de bästa köpen just nu!

Den här lilla projektorn från Acerväger bara 350 gram och är perfekt att ta med till kompisen eller använda hemma. Läs mer och köp den här (länk till Webhallen).

Den här lilla projektorlampan i olika färger både blinkar och roterar. Den kommer från Kjell & Company, läs mer och köp den här.

Den här silverfärgade projektorn från ViewSonic har en snygg design, är lätt att bära med sig och har en ställbar fot. Läs mer och köp den här (länk till butik).

Du behöver inte köpa en helt ny apparat för att få ett färgglatt mönster på väggarna – den här ljuskällan, som dessutom snurrar, passar i alla E27-socklar och ger festkänsla på nolltid! Läs mer och köp den här (länk till Partykungen).

Den här svarta projektorn från Nebula levererar högklassigt ljud med Dolby Digital Plus och dubbla högtalare. Den har även ett inbyggt stativ för den bästa filmupplevelsen, läs mer och köp den här (länk till Webhallen).

Kan man få för mycket discoljus? Knappast va. Den här discolampan med USB kan du koppla in i allt som har en USB-port, till exempel datorn. Dessutom reagerar den på ljud och blinkar i takt med musiken. Ett givet partytrick! Läs mer och köp den här (länk till Partykungen).

Det här gör Harry Potter-skådespelarna idag
2:13

Efter reklamen: Det här gör Harry Potter-skådespelarna idag

(2:13)

Slå på ljud

Källa: Refinery29

Relaterade artiklar
De 10 mest populära sexleksakerna just nu
DIY: Så gör du rent smycken hemma – på 10 minuter!