bästa spelen till förfesten och parmiddagen

Här är de 6 bästa spelen för förfest eller parmiddag

Ibland kan en förfest eller parmiddag behöva lite hjälp på traven, och vad passar då bättre än att spela ett roligt spel? Baaam tipsar om sex festspel som får igång förfesten.
1:17

Efter reklamen: 5 gånger skådespelare klätt sig exakt som sinaa tv-karaktärer

(1:17)

Slå på ljud

Om du har varit på ett stort antal förfester och parmiddagar vet du att det kan krävas det lilla extra för att få igång feststämningen. Varför inte plocka fram ett spel nästa gång? Här är våra bästa tips på roliga festspel!

De bästa spelen för förfesten eller parmiddagen

Bästa Snacket

Bästa Snacket består av 400 konversationsfrågor som garanterar annorlunda samtalsämnen på en middag och fest. Perfekt när det börjar sina lite i diskussionslådorna.

Quiznödig

Quiznödig passar utmärkt för dig som älskar all typ av frågesport. Spelet innehåller ett gäng underhållande frågespel med utmanande frågor för alla tillfällen, och är lätta att ta med på middagen eller förfesten.

På Riktigt?!

På riktigt!? är ett roligt spel med snabbt tempo när det gäller att svara ja eller nej på snabba och kluriga frågor som handlar om onödigt vetande. Den som får tre rätt i rad kammar hem poäng och den som svarar fel börjar om från noll.

Minns du 10-talet?

Det här är helt klart spelet för dig som älskar nostalgi. Minns du 10-talet är ett roligt frågespel med 265 frågor om 2010-talet. Eftersom det ändå inte var så längesen är det lagom svårt och ett test på om du har hängt med och snappat upp om vad som hände mellan 2010 och 2019.

Kan du ta en hint?

Kan du ta en hint har blivit någon av en modern klassiker. Spelet går ut på att dina lagkamrater ska gissa vad det är du försöker förmedla, och under spelets gång kommer ni att göra allt från att rita, nynna, tala och göra charader om vitt skilda ämnen. Typ "Sånger om kyssar" till "Pizzafyllning". Dina lagkamrater måste vara uppmärksamma på vad du gör, för varje gång finns det en sak som de inte får gissa på.

Jag har aldrig

Jag har aldrig har länge varit självklar på alla förfester och är helt enkelt en klassiker som aldrig sviker. Spelet går helt enkelt ut på att du dricker, eller gör något typ av tecken, om du har gjort det påstående som läses upp.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Det kommer en ny julbok av Astrid Lindgren – spana in den här
9 saker vi är extremt trötta på att se i alla (!) filmer och serier
Årets härligaste adventskalender för par är här – testa på "Naughty & Nice" tillsammans i jul