Artikeln innehåller reklamlänkar

Steg för steg: Så skapar du ett kreativt hemmakontor

Är du trött på att sitta sena kvällar på kontoret, men känner ändå att du inte får något gjort hemma vid köksbordet? Miljöer spelar stor roll för vår arbetsmotivation, hitta därför enkla knep till att skapa ditt eget home office!

Det är viktigt att vi sitter bekvämt. Har man en behaglig arbetsplats höjs drivkraften och vi levererar mycket bättre. Baaam ger vägledning till hur du förbereder det ultimata hemmakontoret!

1. Skriv ned. Ibland kan man komma på något viktigt som behövs göras, då är det smart att ha ett så kallat klotterblock där du kan skriva ned viktiga saker som du behöver lägga på minnet. Från Lagerhaus, 39 kr.

2. Bekväm stol. det är trots allt på stolen du ska sitta och jobba, se till att investera i en någorlunda bekväm variant som gör sitt jobb många sena kvällar. Från Jysk, 699 kr.

3. Väggklocka. Denna variant i sten från House Doctor (länk till butik) är både snygg och praktisk för att enkelt kunna hålla koll på tiden.

Relaterat:
Sju saker framgångsrika kvinnor alltid gör på söndagarSå lyckas du öka motivationen på jobbet igen

4. Kaffekopp. Vad gör vi utan vårt kaffe? Självklart behöver vi den energi vi kan få för att öka motivationen! Den som inte dricker kaffe kanske bara vill avnjuta en kopp te framför datorn. Men akta så du inte spiller! Från Mio, 79 kr.

5. Väggdekor. För att liva upp din arbetshörna kan det vara kul med något snyggt hängandes på väggen. Varför inte en tavla från Desenio.se? Pris, 99 kr.

6. Belysning. En bra lampa är A och O. Satsa på en halogenlampa som bidrar med starkt ljus som gynnar läsandet för trötta ögon. Från Broste Copenhagen, 1 048 kr.


7. Skrivbord.
Det är praktiskt att ha ett skrivbord med lådor för att slippa kaos på bordsskivan. Från Ellos Home. (länk till butik)

8. Rofyllt. Ta avstånd från stressen och njut av ett väldoftande stearinljus som väcker en avkopplande känsla i kroppen. Från H&M Home, 49,90 kr.

Läs även:
40 yrken som ger dig störst chans till jobb just nu
Stäng av jobbmejlen – och hitta livsbalansen som gör dig lycklig
10 jobb för dig som vill ha hög lön och slippa stress
Så får du en långsam jobbdag att gå snabbare