uttråkad tjej och zodiaken

Så hanterar ditt stjärntecken tristessen under coronakarantänen

Hur går det där hemma i karantänen? Hur rastlös är du? Och vad sysselsätter du dig med? Vi har en ganska god aning – för ditt stjärntecken avslöjar mycket om dig.

För vissa är coronakarantänen inte en särskilt stor utmaning. De tycker helt enkelt att det, trots de trista omständigheterna, är ganska najs att vara hemma mycket. Men vi vågar nog ändå säga att de flesta av dem som tidigare längtade efter mer tid att ta det lugnt på och lite mer tid att bara hänga hemma känner sig nog ganska klara med det och längtar efter mer äventyr och sällskap. Vem av dem är du? Och hur fördriver du tiden så länge? Så här säger stjärnorna.

Väduren – skapar egna aktiviteter och utmaningar

Du är aktiv och gillar av naturen att hålla igång, utmana dig och bli fysiskt trött. Dessutom gillar du inte att slösa tid. Så du ser till att hitta tuffa träningspass, som går att utföra hemma – gärna något där du kan mäta dina resultat och tävla mot andra online. Du tar också tag i projekt, som att lära dig något nytt eller att rensa ut och städa rejält hemma.

Oxen – njuter och unnar dig lyx

Ärligt – du älskar att mysa runt hemma i din mjuka, lyxiga pyjamas och unna dig goda saker att äta. Du slår gärna ihjäl tiden med att piffa hemma eller stå i köket och prova härliga recept. Skulle du mot förmodan bli uttråkad är det inget som lite online-shopping inte kan fixa.

Tvillingarna – hittar sätt att socialisera i ensamheten

För dig är de sociala kontakterna viktiga, och det är många tankar som snurrar i ditt huvud nu. Så för att må bra tillbringar du mycket tid med gruppvideosamtal, så att du kan umgås med dina vänner fast ni inte ses IRL. Får du tråkigt hittar du någon pillrig utmaning för hjärnan. Du ser till att det händer roliga saker fast det är tråkigt, helt enkelt.

Kräftan – drömmer dig tillbaka

Du trivs med att vara hemma och har du bara familjen i närheten och de mår bra känner du dig ok. Men du är känsligt lagd och har lätt för att oroa dig, så du kan lätt bli överbeskyddande eller börja grubbla. Eftersom du är nostalgisk passar du gärna på att fly oron genom att återuppleva gamla härliga minnen. Du går igenom gamla fotoalbum och scrollar långt ner bland dina inlägg på Instagram.

Lejonet – se mig, hör mig!

Du behöver utlopp för din teatraliska sida och vill att folk ska se dig även i tider som dessa. Så dina sociala medier exploderar av inlägg som kan ge dig välbehövlig bekräftelse. Du är inte den som sunkar ner dig, utan även om du är hemma ser du till att hålla en värdig och piffad yta. Du kryddar som vanligt vardagen med extravagans där du kan – vad vore livet utan liksom?

Jungfrun – äntligen tid att rensa!

Du får inte tråkigt. Äntligen har du massor av tid att städa, ta tag i projekt eller bocka av på listor. Kanske passar du på att planera en kommande semester, efter det här är över. Du är dock lite hypokondriskt lagt – så hur många gånger har du haft corona redan? Du litar heller inte på andra människors hygien och förmåga att hålla avstånd, men var inte så kritisk, alla gör faktiskt vad de kan.

Vågen – vackrare än någonsin

För dig är det viktigt med harmoni och att alla mår bra. Så du hör ofta av dig till dina vänner och din familj för att kolla så att alla är friska. Du vill gärna ha sällskap, så har du bara din närmaste ”flock” runt dig mår du bra. Du gillar att lata dig, men saknar att det händer roliga saker. För att få tiden att gå hänger du mest i badrummet där du passar på att fixa med olika skönhetsbehandlingar och testa nya sminkrutiner till dess att det är dags att gå ut på riktigt igen.

Skorpionen – utnyttjar tiden i sängen, var annars?

Skorpionen är en riktig hemmakatt, och lägger gärna extra tid på att fixa och göra det ännu mysigare hemma. Dessutom tillbringar du gärna en stund extra mellan lakanen, så mer tid hemma tar du tacksamt emot. Singelskorpionen saknar dejtande och flörtande, men klarar sig utmärkt ”på egen hand”. Får du tråkigt läser du deckare eller kollar något mörkt på Netflix.

Skytten – så rastlös!

Du skapar liv, skratt och energi var du än går, så med dig har i alla fall ingen annan tråkigt i karantän. Tyvärr blir du fort själv rastlös, du vill ha roliga äventyr att se fram emot och gillar spontana planer. Och även om du själv kanske inte är den mest oroliga i det här läget, och gärna vill ut och hitta på saker ändå, tänk på vad du gör och hur du uttrycker dig. Du kan nämligen lätt vara lite taktlös och klumpig. Och passa på att göra av med din energi utomhus så länge.

Stenbocken – jobbar som aldrig förr

Du är ambitiös och målmedveten och en arbetsmyra av stora mått. Du blir sällan uttråkad eftersom du hela tiden har nya projekt i pipen. Ensamhet stör dig inte, för då får du arbeta i fred, och du är inte den som missbrukar möjligheten att jobba eller plugga hemma. En extra håltimme skulle aldrig falla dig in. Du borde passa på att utnyttja lugnet för att slappna av och vila lite, men det är svårt, eller hur?

 

 

Vattumannen – den goda samariten

Eftersom du är både engagerad och drivs av en stor medmänsklighet är du förmodligen redan engagerad i något som gör skillnad i coronasamhället. Samtidigt njuter du av den ofrivilliga egentiden och lägger förmodligen tid på att sätta dig in i ytterligare en av de senaste digitala trenderna.

 

Fiskarna – drömmer dig bort med film och skapande

Du är en god lyssnare och det är till dig vännerna vänder sig när de behöver prata av sig om det känns jobbigt. Men glöm inte att själv dela hur du mår, det är viktigt för att du inte ska drunkna i känslor. Ensamarbete är din melodi, vilket är passande i dessa tider. Som den drömmande fisk du är passar du i övrigt på att grotta ner dig i filmernas, seriernas och böckernas värld, eller ge utlopp för dina känslor genom konstnärligt skapande.

Foto: TT

Inspirerat av: Elite Daily

LÄS MER:

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken

Vi frågade tarotkorten – så blir 2020 enligt ditt stjärntecken