Artikeln innehåller reklamlänkar
Maximalism och mönstrat – så ser hösten ut hos Ellos Home

Maximalism och mönstrat – så ser hösten ut hos Ellos Home

Personligt, lekfullt och en mix av allt man älskar i höstens härliga färger. Så lyder inredningstrenden i höst – åtminstone om vi ska tro Ellos Home.

Hösten innebär en nystart för många och så även för butikskedjorna som lanserar höstnyheter i inredningsväg. Såväl Granit, Ikea, H&M Home och Zara Home har släppt nyheter och nu gör även Ellos Home det.


I höst är det personligt och lekfullt som är ledorden hos Ellos Home. Det ska gå att se vem det är som bor i ett hem – oavsett om det är färgval, en inredningsdetalj eller en möbel som avslöjar dig.

Minimalismen är bortglömd och nu är det maximalism som råder i hemmet om Ellos får bestämma. Det innebär att man mer än gärna mixar såväl gammalt som nytt, olika kulörer, tidsepoker, mönster och material.


Runt soffbord med skiva i marmor (länk till Ellos), 3-sitssoffa i sammet (länk till Ellos), finns i flera färger, sittpuff i sammet (länk till Ellos), finns i flera färger samt sammetsfåtölj (länk till Ellos), finns i flera färger.

Sammetskudde med tryck i antikmässing (länk till Ellos), kudde i ekologisk bomull med bladmönster (länk till Ellos) och enfärgad sammetskudde (länk till Ellos), finns i flera färger.

Stol i rosa sammet med kopparfärgade ben (länk till Ellos).

Höstens mustiga färger smyger sig även tillbaka in i inredningen och det är nyanser av rött, orange och gult som dominerar. De pudrigt rosa detaljerna är även här för att stanna och passar perfekt för den som vill ljusa upp i höstmörkret. Bland trendfärgerna finns dessutom mångsidiga, mörka gröna, grå och blå toner.

Vas med hög hals i grönt glas. (länk till Ellos)

Rund spegel med metallram.  (länk till Ellos)

Återanvändning fortsätter att vara en självklarhet i hemmet, vilket bland annat syns i Ellos Homes nyligen lanserade samarbete med möbelsnickeriet Artklart som resulterat i 17 produkter som skapats av återvunna material.

Även storfavoriten sammet fortsätter synas i såväl kuddar, stolar och soffor i höst – och inte oss emot! Det snygga materialet finns i flera färger och går att styla på en mängd olika sätt.

Överkast i tvättad sammet (länk till Ellos), finns i flera färger.

Pall i obehandlad ek. (länk till Ellos)

Hösten innebär såklart att vi plockar fram alla mjuka textilier i hemmet igen. Påslakan, filtar, överkast och kuddar får gärna finnas i överflöd för en så mysig och bekväm höst som möjligt. Mixa färger, material och mönster fritt för att skapa en tilltalande oas i i såväl sovrummet som i alla andra hemmets rum.

Taklampa i svart metall (länk till Ellos), finns även i mässing och sammetsstol med ben i metall (länk till Ellos).

Skåp med mönster på dörrarna (länk till Ellos), finns i flera färger.

Du hittar hela höstkollektionen från Ellos Home här. (länk till Ellos)

Foto: Ellos Home

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.