Ellos Home julkollektion

Så ser julen ut hos Ellos Home (och då släpps kollektionen!)

Än är julen inte här, men man får ju såklart redan längta efter den mysiga högtiden. Hos Ellos Home har julen anlänt och i år går den i dova färger samtidigt som den är ombonad och varm. Se bilderna på vinter- och julkollektionen här.

Fortfarande återstår över 80 dagar till julafton – men det förhindrar oss inte från att längta till den mysiga högtiden när vi ser alla julkollektioner som snart släpps i butik. Ikea var först ut att lansera bilderna på sin vinter- och julkollektion och näst på tur är Ellos Home.

Läs också: Snart kommer julen till Ikea – se årets vinterkollektion

I år är julen på Ellos Home en klassisk jul i modern tappning. Den traditionella julröda färgen har bytts ut mot en mörkröd variant som matchas med säsongens trendfärger i nyanser av orange och senapsgult.

I likhet med julen på Ikea går även Ellos Homes julkollektion i dova färger som bidrar till en stämningsfull känsla. I år är julens måste-ha-material såklart den trendiga, mjuka sammeten som syns i såväl kuddar och gardiner som i stolar och soffor i kollektionen.

Påslakan i dova färger skapar en varm och ombonad känsla i sovrummet i vinter och matchas med fördel tillsammans med kuddar i andra dova kulörer. Bland inredningsdetaljerna är det blänkande mässingsdetaljer som sätter guldkant på de mörka dagarna i december. Hos Ellos Home finns flera mässingsfärgade ljusstakar som ger en elegant touch till juldukningen i år.

En julkollektion är så klart inte komplett utan diverse juldekorationer och hos Ellos Home finns nyheter i form av julprydnader i papper som går i trendiga nyanser av rött, rosa, vitt och blått.

Julkollektionen bjuder även på flera julstjärnor i olika former och färger. Den klassiska stjärnan med sju uddar finns i både klassiskt vitt, rött och grått samt i en grafisk svartvit version.

Läs mer: Höstens fem inredningstrender – enligt budgetkedjorna

Läs också: 15 saker du behöver ha hemma innan du fyller 30

Ellos Homes vinter- och julkollektion släpps online från och med mitten av oktober.

Läs mer:
15 saker du behöver ha hemma innan du fyller 30
Höstens fem inredningstrender – enligt budgetkedjorna
Mys till det hemma – 9 filtar och plädar som fixar soffhänget

Foto: Ellos Home

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.